De carrière van acteur Bruce Willis

De inmiddels 65-jarige Bruce Willis is sinds 1980 wereldwijd bekend door zijn rollen in verschillende films én series. Maar hij werd pas echt beroemd door zijn rol in de televisieserie Moonlighting. Even later begin hij ook als acteur in films.

Hij brak met de eerste Die Hard-film in 1988 definitief door als filmacteur. Maar voor Bruce was dat niet genoeg. Hij wilde ook een zangcarrière. Hij heeft zelfs een hit gehad in Nederland in 1987 met het nummer Under the Boardwalk. Dat hij populair was onder de vrouwen, was vanaf het begin van zijn carrière wel duidelijk.

bruce-willis-

De relatie met Demi Moore liep stuk

In 1987 trouwde Bruce Willis met Demi Moore. Tot 2000 waren ze hartstikke verliefd en brachten ze kinderen ter wereld. Eén van de kinderen is Rumer Willis, die haar ouders achterna ging en zelf ook ging acteren. Helaas gingen de twee tortelduifjes uit elkaar doordat het niet meer goed liep tussen de twee. Negen jaar later in 2009 kreeg Bruce Willis weer een relatie, dit keer met Emma Heming. Een Engels-Amerikaans model en actrice. Inmiddels zijn de twee al ruim 10 jaar bij elkaar en nog steeds harstikke verliefd. In ieder geval, als we de Instagram van Emma mogen geloven.

Een klein detail, maar niet iets dat lastig is voor één van de twee: Emma Heming is 23 jaar jonger dan Bruce Willis. Dat klinkt lang, maar op de foto’s te zien hebben ze er allebei totaal geen last van. En Bruce Willis is op 65-jarige leeftijd nog steeds even stoer als voorheen.

bruce willis

Emma Heming en Bruce Willis

De twee zijn dus al een aantal jaar enorm verliefd en kregen zelfs twee kinderen samen. Emma is overigens echt geen onbekende voor het publiek. Ze stond namelijk model voor voor verschillende Elle magazines en ze stond zelfs een keer op de cover van het Amerikaanse blad Glamour. En dat snappen wij, want ze is echt een lust voor het oog.

emmaheming emmaheming