Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez

De Portugese stervoetballer scoort zowel op het veld als daarbuiten. Sinds juni 2016 zijn Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez samen en het koppel werd in 2017 de trotse ouders van hun dochter Alana Martina. Binnen no-time na de bevalling was Georgina Rodriguez weer helemaal in topvorm. Maar gezien haar werk, is het niet zo gek dat ze direct weer in de sportschool te vinden was. Deze knappe dame werkt namelijk als model voor talloze bikini- en lingeriemerken.

Ronaldo poseert op Instagram met zijn luxe auto

Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg Cristiano Ronaldo van zijn vriendin Georgina een cadeau waar iedere autofanaat helemaal gek van zou worden. Hij werd de gelukkige eigenaar van een extreem zeldzame auto, de Brabus G-Klasse V12 met 900 pk en 1.500 Nm. Hoewel de volledige collectie auto’s van Cristiano Ronaldo uit meerdere parels bestaat, is dit toch wel een van de auto’s waar de ogen op gericht zijn.

Wereldwijd zijn er slechts tien exemplaren van deze Brabus G-klasse met een V12-motor gemaakt. Met een topsnelheid van 280 kilometer per uur is de Portugees binnen no-time van zijn huis op de club. Met een prijs van minimaal 605.000 euro is dit voor normale stervelingen geen kleinigheidje. Maar wanneer je kijkt naar het vermogen van Cristiano Ronaldo, dan is dat bedrag voor hem niet zo’n big deal. Hij verdient volgens onderzoeksbureau Hopper per gesponsord bericht op Instagram bijna 900.000 euro. Hij zou dus al voor één fotootje deze dikke bak kunnen kopen. Als je daar nog eens zijn jaarsalaris bij de Italiaanse voetbalclub Juventus van 50 miljoen bij optelt, dan kan je wel stellen dat de beste man niet krap bij kas zit. In totaal wordt zijn jaarsalaris (inclusief sponsorinkomsten) geschat op 120 miljoen dollar.

Aangezien hij zo trots is op zijn cadeau, plaatste hij onlangs een bericht op Instagram waarop hij zijn Brabus aan de wereld toont: