Van krot tot topwoning

Nog maar 2 jaar geleden, in 2019, werd het huisje door de gemeente aangeboden voor 95.000 euro. Door een handelaar werd het destijds opgekocht en hij besloot het te gaan verbouwen. Dit was, gezien de foto’s van het pand destijds, ook zeker nodig. Maar uiteindelijk was dit ook een prima keuze om te doen.

Hij veranderde het krot in een prachtige, maar kleine, woning in het centrum van Haarlem en wist de prijs dus ruim te verviervoudigen. Volgens velen is dit te bizar voor woorden en geef ze eens ongelijk.

Opknapper in Haarlem (1)

Opknapper in Haarlem

Velen dachten dan ook dat de handelaar de woning nooit voor deze vraagprijs kwijt zou kunnen. Echter, niets is minder waar. De vraag was enorm dat de prijs dan ook flink op werd gedreven en nu is het pand dus onder voorbehoud verkocht voor een bedrag dat ruim boven de vraagprijs ligt. Zelfs nu het onder voorbehoud verkocht is, is er volgens de makelaar nog altijd enorm veel vraag en wordt hij nog dagelijks gebeld door geïnteresseerden. Ze besloten dan ook het pand van Funda af te halen om op deze manier de vraag wat te verminderen.

De handelaar heeft in ieder geval een echte topdeal te pakken en zo zie je maar weer waarom vastgoed zo aantrekkelijk kan zijn voor investeerders.