De luxe tourbus van Justin Bieber

Popster Justin Bieber gaat een groot gedeelte van zijn leven te zee, ter land en in de lucht. De 27-jarige Canadees belandde al op extreem jonge leeftijd in het zicht van de schijnwerpers en groeide uit tot een van de meest bekende wereldartiesten ter wereld. Hoewel zijn optredens op het moment op een wat lager pitje liggen, heeft Bieber de afgelopen jaren heel wat kilometers afgelegd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Hoe hij voor lange afstanden zijn privéjet benuttigde, rijdt Justin voor de dagelijkse boodschappen zijn Rolls-Royce uit de garage en voor binnenlandse tournees zijn gigantische tourbus. De popster gaf de liefhebber onlangs een exclusief kijkje in zijn bus, die over alle nodige luxe lijkt te beschikken.

Een hemelbed en infraroodsauna zijn geen overbodige luxe

Bij binnenkomst word je meteen al voorgesteld aan de gemoderniseerde en luxe ruimte. De tourbus van Justin Bieber is voorzien van verschillende garderobekasten, die hij met zijn vrouw Hailey deelt. De kleurrijke leds, die zich rond het plafond als sfeerverlichting wikkelen, zorgen voor een echte eyecatcher. De ruimte waar Justin zijn meeste uren zal doorbrengen is voorzien van een enorme flatscreen-televisie, comfortabele zithoeken en een modern ingebouwd keukentje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Naast een zachte, rustige slaapkamer voorzien van een hemelbed, is de bus voorzien van een badkamer met infraroodsauna, waar Bieber optimaal kan relaxen na het geven van een optreden. Als kers op de taart presenteert Bieber trots de schilderijen, waarmee de binnenkant van de bus gedecoreerd is en die zijn gemaakt door een vriend van hem. Zo voelt ver weg zijn, toch nog een beetje als thuis, aldus Justin Bieber.

Wil jij de tourbus van Justin Bieber bewonderen in al zijn details en luxe? Neem dan nog een kijkje in de video hieronder, waar Bieber himself een exclusieve rondleiding door zijn extreem luxe tournee bus geeft.