De tattoos van Justin Bieber verdwijnen als sneeuw voor de zon

Desondanks besloot Justin Bieber ze eenmalig weer eens te laten verwijderen. Dit deed hij namelijk voor zijn nieuwe muziekvideo. Kijk hier hoe dat in zijn werk ging.

Bieber deelde een video op Instagram hoe zichzelf transformeerde van badboy naar een doodnormale jongeman. Met de hulp van twee getalenteerde make-up artiesten werd Biebers indrukwekkende voorraad aan inkt weggewerkt. Misschien ook een ideetje voor artiesten als 6ix9ine of Post Malone?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Gat in de markt?

Dat het mogelijk is om zo’n transformatie te ondergaan biedt natuurlijk volop mogelijkheden. Heb je een vriendin met ouders die al schrikken van een oorbel? Laat jezelf even vakkundig bewerken en je ziet er weer uit als de ideale schoonzoon. Een sollicitatiegesprek? Gewoon even jezelf onder schminken en die beschamende tattoo’s zijn weer weg. Hoewel dat natuurlijk een ongemakkelijk gesprek wordt als je op je eerste werkdag toch met een tattoo sleeve verschijnt…

Het zou dus ideaal zijn als dit product veel gemakkelijker aangebracht kan worden. Wie weet is dat iets voor in de toekomst. Aan het eind van de video is met het blote oog niet te zien dat Justin Bieber onder de make-up zit dus men is vakkundig te werk gegaan. Zelf met het potje foundation van je vriendin aan de slag gaan lijkt dus niet de meest verstandige keus.

Justin als Rocky

De muziekvideo waarvoor Justin Bieber zijn transformatie onderging is een hommage aan Rocky. De clip verscheen vlak voor de jaarwisseling op YouTube en heeft al meer dan 20 miljoen view vergaard. Check hem hier: