Sergio Ramos, de Spaanse muur

De 34-jarige Sergio Ramos is één van de meest populaire voetballers. Inmiddels zit Ramos al een behoorlijk lange tijd bij Real Madrid, waar hij aanvaller is. Ook debuteerde hij in 2005 in het Spaans voetbalelftal, waarmee hij in 2010 wereldkampioen werd en in zowel 2008 als 2012 Europees kampioen. Daarnaast won hij in 2014, 2016, 2017 en 2018 met zijn club de UEFA Champions League. Dat Sergio niet alleen bij één van de beste clubs ter wereld speelt, maar zelf ook een van de beste voetballers is, mag daaruit wel blijken. En mocht je Sergio ooit tegenkomen, dan herken je hem gemakkelijk aan zijn vele tattoos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sergio Ramos (@sergioramos)

Sergio Ramos kan zelf tattoos maken

Sergio heeft namelijk 42 tattoos op zijn lichaam staan. Daarmee concurreert hij heel erg met David Beckham. Maar het grote verschil met de tattoos van Beckham: Ramos zet zijn tattoos zelf. Daarmee bespaart hij natuurlijk heel wat geld, omdat tattoos zetten over het algemeen een behoorlijke bak met geld kost. Of hij dit een beetje kan? Absoluut. Hij postte afgelopen week een filmpje op Instagram waarop hij liet zien hoe hij een tattoo aan het ontwerpen was. Bijzonder, want niet veel mensen kunnen zo precies werken en al helemaal niet op hun eigen lichaam.

Maar wat misschien nog wel meer opviel tijdens het filmpje was zijn ontzettend mooie horloge dat om de pols zat. Hij is één van de weinigen die zo’n stijlvol horloge heeft weten te bemachtigen. Het is de Rolex Yacht-Master 42 met ref. nr. 226659.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sergio Ramos (@sergioramos)

Het horloge van Sergio Ramos: Rolex Yacht-Master 42

De Rolex werd voor het eerst uitgebracht in 1992. Maar eigenlijk bleef het horloge aardig onbekend. Het model is te vergelijken met de wereldberoemde Submariner die Rolex al jaren als warme broodjes over de toonbank verkoopt. Ramos heeft de witgouden versie van de Yacht-Master 42 met een ‘Oysterflex’ bandje. De band van het horloge staat bekend om een van de sportievere looks van Rolex, omdat de metalen schakels zijn overgoten met een speciaal soort rubber. De prijs van dit prachtige horloge ligt rond de 25.000 euro.