De tattoos van David Beckham

Manchester United legende David Beckham maakte in 1995 al zijn debuut in de Premier League. Na 18 jaar maakte hij in 2013 een eind aan zijn voetbalcarrière. Daarna werd hij vooral bekend als model, influencer en verzamelaar van ontzettend vette tattoos.

Daarom hebben we een lijst van tien tattoos van David Beckham gemaakt, inclusief betekenis. Check it out.

1. ‘Pretty Lady’ tattoo

In de nek van David Beckham staat het woord ‘Pretty Lady’ met een hartje rechtsonder in de hoek. De tattoo heeft hij in 2015 laten zetten, toen zijn dochter vier jaar oud werd. Papa in hart en nieren.

david beckham tattoo pretty girl

2. ‘Buster’ tattoo

Aan de andere kant in zijn nek heeft hij het woord ‘Buster’ laten tattooëren. Zijn oudste zoon heet Brooklyn, maar vanaf de geboorte noemt David Beckham zijn zoon al Buster, ook deze tattoo heeft hij in 2015 laten zetten.

david beckham tattoo buster

3. Tattoo van een roos

Ná de tattoo voor zijn dochter, liet hij boven die tattoo een roos tatoeëren. De roos staat voor een nieuwe start, wedergeboorte, ware liefde, passie en gevoel. De rozen-tattoo is een erg populaire tattoo, dus ook niet gek dat je hem vaak bij celebs op het lichaam ziet staan.

david beckham rozen tattoo

4. ‘Victoria’ (vrouw van David Beckham) tattoo

In 1999 trouwde David Beckham met zijn vrouw Victoria. Beckham vertelde onlangs in een interview dat hij nog steeds het briefje heeft waar Victoria haar telefoonnummer op had geschreven toen ze elkaar voor de eerste keer ontmoette. Als dat niet al bewijst dat het ware liefde is, doet de tattoo met haar naam dat wel. Niet echt onopvallend; de tattoo staat bij David op zijn rechterhand

david beckham tattoo hand

5. ‘Dream big’ tattoo

In 2014 liet David een tattoo zetten met een lyrics van Jay-Z: Dream Big, Be Unrealistic’. De tattoo liet hij onder de tattoo van Victoria plaatsen op zijn rechterhand.

6. Tattoo van David Beckham zijn vrouw

Hij liet zijn vrouw Victoria in lingerie fotograferen en tatoeëren op zijn linkerarm. En als de dacht dat dat de enige twee tattoos waren die hij heeft van zijn vrouw, dan heb je het mis. Hij heeft zo’n beetje op elk lichaamsdeel wel een tattoo staan met een betekenis voor Victoria Beckham.

david beckham tattoo victoria lingerie

7. Tattoo van een kruis met vleugels

In zijn nek heeft hij een kruis staan met vleugels. Beckham is gelovig en wilt met deze tattoo een talisman uitstralen die over zijn kinderen waakt. Onder de tattoo staat de naam van zijn zoon Romeo.

david beckham tattoo kruis

8. Tattoo van zonnestelsel in zijn haar

Een van de meest recente tattoos van David Beckham is een zonnestelsel onder zijn opgeschoren haar. De tattoo is zó dun gezet dat het bijna niet duidelijk wordt dat het om een zonnestelsel gaat. Beoordeel zelf maar.

9. Tattoo van een roos op het oor van David Beckham

Beckham heeft naast de roos in zijn nek ook een roos dichtbij zijn oor laten tatoeëren. Het drukt vooral de gevoelige kant van David uit, vooral naar zijn familie naar eigen zeggen.

david beckham kleine roos tattoo

10. Tattoo van vogels achter zijn oor

De laatste tattoo die we voor je hebben uitgekozen zijn de vogels die achter zijn oor getatoeëerd zijn. De vogels stralen vrijheid uit en hij wilt er duidelijk mee maken dat je alles kan doen wat je wil, als je er maar hard voor werkt.  Vogelvrij.

vogels in nek

Ben je nog niet uitgekeken op vette tattoos? We hebben nog een aantal vette Peaky Blinders tattoos op een rijtje gezet. En krijg (of heb je) achteraf spijt dat je een tattoo hebt laten zetten, dan kan je een tattoo laten verwijderen op deze manieren.