Tattoo sleeve

Een tattoo sleeve zetten is niet zomaar gedaan. Er zijn genoeg dingen om te overwegen voordat je de tattoo gaat zetten: de kunstenaar, stijl, kleur en de beste plek om het op je arm te plakken. Een aantal tattoo-artiesten kwamen met advies en ideeën bij het kiezen van een arm-tatoeage. Misschien maak je hierna wel kans bij een van deze beeldschone vrouwen met tattoos.

Tattoo design

Je moet goed onthouden dat de tattoo in principe voor de rest van je leven op je lichaam staat. Het belangrijkste is om trends te vermijden en om je vooral niet te schamen om wat jij leuk vindt. Er zijn namelijk geen regels. Daarnaast moet je naar een goede kunstenaar gaan. Een goede tattoo artist zal met je samenwerken om het tattoo ontwerp te maken dat past bij je lichaam. Vraag altijd even naar het eerder werk van de kunstenaar om zo een goed beeld te krijgen waar je aan toe bent.

De beste plek

Je artiest en ontwerp kiezen daar kom je altijd wel uit. Het is nu slechts een kwestie van bepalen waar op je arm jij de tattoo sleeve wilt zetten. Als het je eerste is en je van plan bent om meer te krijgen, kies er dan niet voor om kleine tattoos in het midden van een groot oppervlak te zetten. Een kleine tatoeage in het midden van je biceps maakt het moeilijker om daar op latere leeftijd een grotere tatoeage te krijgen. Het beste is om te beginnen ergens hoger naar je schouder of ergens op de onderarm. Zolang het niet op een van de meest pijnlijke plekken voor een tattoo komt, dan zit je wel goed.

tattoo sleeve

Tatoeage in het zwart of gekleurd?

Wat is er nou mooier? Zien zwarte en grijze of gekleurde tatoeages er beter uit? Hoewel kleur synoniem is aan traditionele tatoeages, is zwart en grijs een meer populaire keuze voor moderne en neostijlen. Kleurentatoeages kunnen er op sommige mensen geweldig uitzien en je ziet steeds meer mensen die ze hebben. Toch is het zo dat een kleuren tattoo er het beste uit op een bleke huid. Voor een donkere huid werkt zwarte inkt het beste. Traditionele tatoeages zien er geweldig uit in kleur en sier ziet er beter uit in zwart. Check dus goed wat je wilt en wat voor type huid je hebt. Dit zal de keuze een stuk makkelijker maken.

tattoo sleeve

Tattoo sleeve ideeën en inspiratie

Er zijn een aantal tattoo variaties waar je uit kan kiezen. Wij hebben een aantal mooie stijlen op een rijtje gezet die vast en zeker bij jullie in de smaak zal vallen. Dunne lijnen zoals minimalistische one-line tattoos. Dit is een van de meest populaire stijlen in moderne huidkunst. Er wordt gebruik gemaakt van fijne tatoeages met dunnere naalden om zachtere details te creëren. Micro-realisme zijn vooral ultra-realistische illustraties. Vaak van mensen, dieren of landschappen. Micro-realisme is vrij nieuwe, maar het is verbazingwekkend om te zien wat er op iemands huid kan worden gecreëerd. Tot slot: zwart-wit. De zwart-witte tattoos zien er vooral gaaf uit als je een sleeve gaat zetten of als je het op grotere lichaamsdelen zet.

Al met al heb je genoeg om over na te denken voordat je een tattoo gaat zetten. Doe dit ook echt en dan kun je voor altijd genieten van je mooie sleeve.

tattoo sleeve
Instagram: Stuart Reardon

 

tattoo sleeve

tattoo sleeve

tattoo sleeve