We kennen hem natuurlijk allemaal: Justin Bieber. De 30-jarige wereldartiest is niet meer weg te denken en heeft al heel wat hoogte en diepte punten op zijn naam staan. Dat de zanger gedurende zijn carrière een mooi buffertje heeft opgebouwd komt niet vreemd uit de hoek. Van dure klokjes op zijn pools tot aan een exclusief wagenpark, hij heeft het allemaal. Nu Justin Bieber een nieuwe auto aan zijn verzameling heeft toegevoegd willen wij niks liever dan dit dure grapje met jullie delen, hij rijdt namelijk momenteel in de opvallendste Rolls-Royce ter wereld.

De luxe wagen van Justin Bieber

Dat Justin Bieber niet vies is van wat Luxe heeft de popartiest inmiddels wel laten zien. Na het opbouwen van een vermogen waar je ‘u’ tegen zegt weet Bieber van geen stoppen en rollen de dure aankopen over de toonbank. Naast prijzige merkkleding en accessoires, lijkt de artiest ook geen moeite te hebben met het exclusief leven in miljoenen stekjes. Bieber kocht ooit zelfs het duurste penthouse van Amsterdam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber)

Ondanks het miljoenen vermogen van Justin blijkt hij toch zijn rijkdom het meest te halen uit zijn bloedmooie vrouw Hailey Bieber. De artiest zit met zijn hoofd in de wolken en lijkt een draai te hebben gegeven aan zijn negatieve verleden. En laten we eerlijk zijn: de twee vormen samen een prachtig plaatje.

De zwevende Rollce Royce van Justin Bieber

Nu we weten dat Justin Bieber een nieuwe auto aan zijn wagenpark heeft toegevoegd, willen wij niks liever dan dit met jullie te delen. Dat de verzameling aan auto’s voor sommige nog beter klinkt dan zijn muziek kunnen wij enigszins begrijpen. Naast het hebben van één van de leipste Lamborghini’s kunnen we niet om de nieuwe, zwevende Rolls-Royce van de artiest heen.

 

Met dit unieke, zwevende voertuig kunnen we wel zeggen dat Justin Bieber de kroon spant wat betreft de opvallendste Rolls-Royce ter wereld. Een Rolls-Royce voor Cyberpunk 2077 of een hommage aan de 103EX Concept? Welke je ook kiest, we rekenen het allebei goed. Deze bijzondere customized auto lijkt bijna te zweven.

Justin Bieber rijdt in de opvallendste Rolls-Royce ter wereld

De artiest liet zijn Rolls Royce Wraith met twee deuren ombouwen door een groot styling bedrijf uit Californië genaamd ‘West Coast Customs’. De carrosserie van de coupé werd van zowel voor en achter aangepakt. Alleen de daklijn is nog herkenbaar als Wraith. Het interieur van de auto is nog niet bekend, maar zal ongetwijfeld net zo bijzonder zijn als de buitenkant van de auto.