Man maakt einde aan relatie na het doen van een aanzoek

De man kon niet wachten om zijn partner, met wie hij inmiddels vier jaar samen is, ten huwelijk te vragen. Samen hadden ze grootse plannen gemaakt, waaronder trouwen en het stichten van een gezin. De 26-jarige man was superenthousiast om zijn vrouw de zenuwslopende vraag te stellen: ‘Wil je met me trouwen’. Helaas was het sprookje van korte duur omdat zijn vriendin in shock leek toen de man op zin knieën ging voor haar.

De verdrietige man deelde op Reddit wat er precies is gebeurd. Hij besloot met zijn partner een weekendje weg te gaan. Ze vertrokken naar een prachtig resort en daar zou het sprookje moeten gebeuren. “Toen ik haar ten huwelijk vroeg, leek ze er op de een of andere manier verbaasd. Ze vroeg namelijk of ze er even over na mocht denken, dat verbaasde me volledig. Het was een van de meest hartverscheurende momenten van mijn leven,” legde hij uit. Zijn vrienden bleef zich verontschuldigen en hield vol dat ze technisch gezien al verloofd waren, maar ze moest het alleen nog officieel moest zijn. “Toen we terugkwamen in ons appartement, verontschuldigde ze zich de hele tijd en huilde ze erg veel,” vertelde de man.

Zou ze zijn partner een affaire hebben?

Hij was zo gekwetst en kon haar verontschuldigingen niet accepteren. Hij schaamde zich om het nieuws met zijn vrienden te delen, maar hij had het zijn broer en zus wel eerlijk verteld. Zijn broer gaf aan dat hij haar de tijd moest geven, terwijl zijn zus zei dat zijn partner wellicht wat verbergt. “Mijn zus vertelde mij dat ze zich hoogstwaarschijnlijk schaamde om het aanzoek te accepteren, omdat ze misschien wel een affaire zou hebben,” vertelde de man. Volgens zijn zus zou zijn partner de affaire de komende maanden willen afblazen, waardoor ze zonder gedoe het aanzoek kan accepteren.

Ondanks dat zijn boer en zus totaal andere meningen hebben over de situatie, ging de man toch mee met zijn zus. Hij vond zijn broer over het algemeen naïef en hoe meer hij eraan dacht, hoe logischer het was. Toen zijn vriendin thuiskwam van werk, maakte de man een einde aan hun relatie. Het enige wat de man zei, was dat ze haar spullen moest pakken en moest vertrekken. Zijn vriendin was compleet in shock en stelde duizenden vragen, maar voor de man hoefde het niet meer. Een paar uur later kwam een van haar vriendinnen haar spullen ophalen en vervolgens heeft hij haar nummer geblokkeerd.

Een aantal mensen op Reddit reageerden op het verhaal van de man. Sommigen vonden het volkomen logisch dat de man deze aanname had, terwijl anderen het verkeerd vonden. Iemand reageerde: “Je kunt om welke reden dan ook uit elkaar gaan. Het afwijzen van een aanzoek kan altijd als je dat wilt. Tegelijkertijd ga je ervan uit dat ze vreemdgaat, dat is absurd. Ik had haar de tijd gegeven om er over na te denken.”