Je partner moet misschien wel lief zijn, zorgzaam of een andere karaktereigenschap. Maar er zijn ook onterechte punten waar waarde aan gehecht wordt. Het maakt absoluut niet uit voor je partner als persoon, maar toch lijken veel mannen dit belangrijk te vinden. Maar zijn deze punten nou echt zó belangrijk in het vinden van de partner waarmee je uiteindelijk wil eindigen?

 

Meer verdienen dan je partner

Het is wat ouderwets en eigenlijk doet het er absoluut niet toe. Maar mannen vinden het belangrijk dat zij meer verdienen dan een vrouw. Dat ze de hoofdverdiener zijn van het stel. Zo willen ze ook graag gezien worden door bijvoorbeeld vrienden.

Als de vrouw namelijk meer verdient, kan dat een verkeerd gevoel geven, alsof je jezelf niet kan onderhouden. Het is een heel ouderwets gegeven aangezien vooral vroeger de mannen de grote kostwinner waren in het huishouden. Maar maakt het hedendaags nu echt zoveel uit? Het is niet alsof je iedereen moet gaan vertellen dat zij meer verdient dan jij en als dat zo is, wat dan nog? Wees blij met de carrière die ze maakt en wees daar trots op. Mannen kunnen ook het huishouden doen als de vrouw juist zoveel werkt. Mag je partner echt niet meer verdienen dan jij?

Hoeveel bedpartners ze heeft gehad

Elke vrouw die je ooit in je leven gaat ontmoeten heeft een verleden, de ene heeft een wat wilder verleden dan de ander. Het kan zijn dat ze met veel personen het bed heeft gedeeld, maar maakt dat echt zoveel uit voor jullie toekomst?

Het heeft niets te maken met haar loyaliteit naar jou toe en het is niet zo dat zij heel veel vergelijkingsmateriaal heeft om jou mee te vergelijken. Er zijn maar weinig mensen die eindigen met de persoon die in hun beleving het beste in bed was.

waarden in relatie

Het gaat niet om je bedprestaties en of je de beste bedpartner bent die ze ooit heeft gehad. Op het moment dat ze voor jou kiest, dan kiest ze voor jou. Ook kan de ervaring die ze heeft opgedaan in het verleden juist heel goed zijn voor jullie leven tussen de lakens, als je snapt wat we bedoelen.

Wees niet onzeker over wat je te bieden hebt. Op het moment dat zij voor jou gaat, gaat ze ook echt voor jou. Als je geen toekomst met haar ziet op basis van hoeveel bedpartners ze heeft gehad, dan ben je niet aan het kijken naar de juiste factoren.

Sociale standaard

Er is een sociale standaard als het aankomt op schoonheid. Slank, mooie lange lokken, etc. Maar mannen kunnen snel afknappen als de vrouw niet voldoen aan de sociale standaard van het schoonheidsideaal. Een van de onterechte punten waar mannen waarde aan hechten. Moet je dan met iemand gaan die je niet aantrekkelijk vind? Absoluut niet. Maar als ze niet perfect in het sociale plaatje past, nou en? Zolang jij haar ziet als een prachtige vrouw, wat maakt het uit wat anderen van haar vinden?

Je hoeft geen ideaal plaatje naast je hebben te staan, zolang ze maar bij jou past. Zolang jij haar aantrekkelijk vindt, van zowel de binnen- als de buitenkant, zit het goed. Je bent niet goed opzoek naar je ideale partner als je opzoek bent naar iemand die precies in het standaard plaatje past van het schoonheidsideaal.