Het langverwachte vervolg van Hitman’s Bodyguard komt eraan

In The Hitman’s Bodyguard speelden twee legendarische acteurs samen: Ryan Reynolds als de bodyguard Michael Bryce en Samuel L. Jackson als de huurmoordenaar Darius Kincaid. Darius werd gevraagd om – in ruil voor de vrijlating van zijn vrouw uit de gevangenis – te getuigen tegenover een grote crimineel. Voor zijn veiligheid werd Michael aan hem gekoppeld. Na de gebeurtenissen in de film is Michael in het tweede deel toe aan een vakantie. Maar dat sabbatical loopt in Hitman’s Wife’s Bodyguard al gauw in het water.

Hij heeft de prijs voor ‘Bodyguard of the Year’ gewonnen en zit lekker met een goed boek en een koptelefoon aan het water. Michaels vakantie hoort lekker relaxed te worden, maar dan belandt hij midden in een grote aanslag. Daarbij komt ook nog eens dat hij Sonia ontmoet, de vrouw van Darius. Via haar belandt Michael weer midden in de wereld die hij eigenlijk juist van plan was om te ontvluchten.

Hitman's Wife's Bodyguard

Salma Hayek steelt de show in Hitman’s Wife’s Bodyguard

Sonia wordt gespeeld door de prachtige Salma Hayek. Patrick Hughes is de regisseur die aan Hitman’s Wife’s Bodyguard heeft gewerkt. Hij is een echte expert als het aankomt op films waar huurmoordenaars centraal staan. Zo werkte hij eerder ook al aan The Expendables 3. Wat dat betreft moet het vanaf 16 juni wel goed komen. Dat is namelijk de datum waarop we het vervolg kunnen verwachten.

 

Als er één acteur is die er warmpjes bij zit de laatste tijd is het Ryan Reynolds. Hij is binnenkort dus weer te zien als Michael Bryce. Daarrnaast zal hij ook de hoofdrol in de duurste Netflix Original film ooit gaan spelen. In die film, Red Notice, speelt hij samen met The Rock en Gal Gadot. De IMDb-pagina van Ryan Reynolds toont daarnaast nog véél meer films die op de planning staan, zoals Deadpool 3.