De luxe villa met zwembad en voetbalveld staat de koop op Funda

De villa lijkt te beschikken over het totaalpakket als het gaat over luxe en comfort. Hoe de woning opvalt als project van de bekende architect en Award-winnaar Bertram Beerbaum, wordt de villa als een echte eyecatcher gezien in de omgeving van Hilversum. De prachtige Funda villa bevindt zich op steenworp afstand van de watersport accommodaties, bossen en de groene natuur.

Ultieme Funda droom: ultra luxe villa mét Gentlemen's room, wijnkelder én voetbalveld

Met 1.900 vierkante meter aan grond is de woning omringd met een grote en fraaie tuin. Met een prachtig terras dat te bereiken is via de grote glazen schuifdeuren, een voetbalveld, een buitenzwembad en een grote buitenkeuken waar je zomers heerlijk kunt borrelen onder het genot van een wijntje, is de woning voor zowel volwassenen als kinderen een paradijs.

Deze droomwoning is de eyecatcher van Hilversum. Met een buitenzwembad, Franse wijnkelder en voetbalveld, voldoet de Funda villa aan jouw wensenlijst. Ultieme Funda droom- ultra luxe villa mét Gentlemen's room, wijnkelder én voetbalveld

Hoe de villa aan de buitenkant in de smaak valt, heeft de binnenkant van de woning je minstens net zoveel te bieden. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de unieke wijze van architectuur. Omdat de villa volledig gerenoveerd en gemoderniseerd is zullen de details nog meer aandacht trekken.De luxe Funda villa beschikt over 4 ruime slaapkamers, 4 unieke badkamers, een prachtige keuken met ingebouwde apparatuur en – hoe heerlijk het klinkt – een gentlemen’s room. Dik!

Een gentlemen’s room met luxe wijnkamer en kelder

Wil jij echt indruk maken op jouw vrienden of familie? Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over de maken met de gentlemen’s room en Franse wijnkelder. Deze unieke kamer staat in verbinding met de wijnkamer en kelder. Door de glazen doorkijk geeft het een prachtig uitzicht naar beneden. De stijl van de wijnkelder brengt je compleet in de Franse sferen en maakt de villa een absoluut pareltje op Funda.

Ultieme Funda droom- ultra luxe villa mét Gentlemen's room, wijnkelder én voetbalveld Ultieme Funda droom- ultra luxe villa mét Gentlemen's room, wijnkelder én voetbalveld

De woning, gelegen in Hilversum, is instap klaar en beschikt over de unieke, absolute luxe en moderne details. Heb jij je hart verloren aan de charme van deze prachtige woning met rieten kap? De villa staat te koop en beschikt over een prijskaartje van €3.595.000 euro.

Heeft de Funda villa jouw interesse gewekt? Bekijk de andere afbeeldingen hieronder:

funda woning Hilversum

funda woning Hilversum