Een ultieme droomvilla in Amsterdam

Genhoes 8 is een moderne, luxe villa met een minimalistische stijl, waar wij zeker enthousiast van worden. Dit pareltje ziet er zo strak en modern uit dat het iets weg heeft van een abstract kunstwerk of een dikke villa in Ibiza. De geprognotiseerde oplevering is in het tweede kwartaal van 2021, kortom: het huis is nog fonkelnieuw. Het terrein is in totaal 492 vierkante meter en het huis zelf is 450 vierkante meter, gelegen in een rustige wijk in onze bruisende hoofdstad.

De ultra luxe woning wordt gekenmerkt door de vele open ruimten. Wanneer je deze luxe villa binnenloopt, kom je werkelijk in een oase van luxe en wooncomfort. Dit lijkt ons dan ook de ideale spot om lekker met vrienden en familie te kunnen chillen.

luxe moderne keuken met kookeiland

Ook bij de slaapkamer zie je de vele mooie symmetrische vormen. Deze droomvilla wordt, zoals je ziet, ook gekenmerkt door veel natuurlijke kleuren. Aan de achterkant van het huis zijn gigantische ramen die ervoor zorgen dat er genoeg lichtinval is.

Het huis bevat 10 kamers, waarvan niet drie, niet vier maar wel vijf badkamers. Je kan dus gewoon elke doordeweekse dag in een andere badkamer douchen. Waarom je dat zou doen, weten we niet. Maar het idee alleen is al indrukwekkend. Mocht je ergens nog willen pootje baden, dan kan dat natuurlijk ook in het zwembad.

De prijs op Funda

Zoals we al zeiden, dit huis is nog fonkelnieuw, het is dan ook nog in aanbouw. Uiteindelijk moet er ook nog een gym en een heuse bioscoopzaal aanwezig zijn. Kortom: deze villa is een absoluut droomhuis. Maar bij zo’n spectaculair droomhuis hoort meestal ook een spectaculair prijskaartje. Het huis is dan ook niet minder dan 3.6 miljoen euro. Check hieronder een paar foto’s van de villa op Genhoes 8.

mooiste villa Amsterdam Funda

marmeren badkamer Ibiza Villa Amsterdam huis met binnenzwembad

Wil je meer mooie huizen bekijken, check dan deze Brabantse supersterren villa