Welcome to my luxe Brabantse miljoenenvilla

Kan jij je dat geniale programma nog herinneren op MTV waarin beroemdheden ons een kijkje geven in hun veel te luxe woning? Deze ware mancave in Brabant zou daar zó in passen. Welcome to my crib.

In deze woning is werkelijk geen ruimte te vinden die er ‘normaal’ uitziet. Letterlijk alles is over the top en we kinda like it. Het enige wat simpel en oer Hollands aan deze woning is, is het adres. De villa vind je namelijk op de Heisteeg 26a in Oisterwijk. Maar zodra je door de voordeur binnenloopt heb je het gevoel dat je een Beverly Hills 90210 mansion binnentreedt.

brabant hal villa

Wat kost deze villa in Oisterwijk volgens Funda?

6 miljoen euro hoopt de verkoper voor dit prachtige perceel te ontvangen. Het is een pittige prijs, maar we hebben het hier dan ook over een kavel van 5746 vierkante meter met een woonoppervlak van 1400 vierkante meter. En je krijgt kippenvel wanneer je hoort wat er vanbinnen allemaal te vinden is. Je kan dan ook beter de vraag stellen wat het huis níet te bieden heeft.

Wat aanwezig is? Een studeerkamer, binnenzwembad, fitnessruimte, bioscoop, lift, sauna, 4 slaapkamers en 5 badkamers met ongekende luxe om jou vollédig in de watten te leggen. En iedereen die je verder nog wil uitnodigen natuurlijk. De bank in de woonkamer geeft iedere couch patato knikkende knieën want ultiemer chillen dan op deze mega lounge sets (uiteraard is er meer dan één woonkamer aanwezig met ultra grote banken) wordt het niet. Wanneer het warm is buiten is dit pand ook de enige plek waar jij nog je tijd wil doorbrengen. De tuin is gigantisch en lijkt bijna eerder op een buitenmuseum dan een tuin.

Wij laten de beelden voor zich spreken en houden je niet langer in spanning. Check hier de absurd mooie foto’s van Funda:

woonkamer villa funda

supersterren villa

thuisbioscoop villa brabant

zwembad villa brabant

auto villa

villa tuin