Woonboerderij in Oosterhout blijkt van binnen stijlvolle designwoning

Op het eerste gezicht lijkt de villa een primitieve woonboerderij op het platteland, aan de rand van het centrum van Oosterhout. Een rieten dak, stenen muren in natuurtinten en een gigantische tuin met vooral heel veel gras. Maar bel eens aan en doe een kop koffie binnen in ‘de Koppelpaarden’, want daar is niets wat het lijkt.

Meteen wanneer je binnenloopt zul je zien dat deze woonboerderij er één uit duizenden is. De stijlvolle kleurencombinatie van wit, zwart, grijs en bruin is minimalistisch en oogt chic. Grote glazen openslaande deuren verwelkomen je in een strak ingerichte woonkamer.

woonboerderij stijlvol

De woning is in 2018 tot in de puntjes volledig afgewerkt, dat is te zien. De villa is luxueus genoeg om er zowel riant in te wonen als om erin thuis te werken. Wonen en werken aan huis is nog nooit zo rustgevend geweest.

Wat de vrijstaande woning extra persoonlijkheid geeft zijn de donkerbruine balken van hout die door de gehele woning terugkomen. Dit maakt dat je, ondanks de stijlvolle inrichting, toch nog het gevoel hebt dat je woont op het platteland. In totaal omvat de woning zelf 407 vierkante meter, dat betekent genoeg ruimte voor afwisseling als je besluit om fulltime thuis te wonen en werken.

woonboerderij woonkamer

keuken woonboerderij

Verkoopprijs van de stijlvolle woning op Funda

7 kamers heeft het pand in totaal, waarvan er 4 slaapkamers zijn. Genoeg ruimte om lekker te douchen en badderen met 2 badkamers en nog twee losse toiletten. Deze boerderij is multifunctioneel. Je kunt er vertoeven met je gezin en lekker helemaal tot rust komen, samen met je partner genieten van de rust of juist met een gezellige groep vrienden helemaal losgaan tot in de late uurtjes zonder buren die aankloppen door overlast midden in de nacht. Wat is de verkoopprijs? Nèt geen anderhalf miljoen, even de bank lief aankijken dus want die extra lening zal wel nodig zijn. Momenteel staat de woning echter helaas op ‘verkocht op voorbehoud’.

Check hieronder nog meer van de foto’s van deze Funda woning:

woonboerderij badkamer

design woonboerderij