Lidl verkoopt vaak opvallende producten

We staan al lang niet meer op te kijken van de goed geprijsde en ongelofelijke aanbiedingen van de Lidl. Eerder maakten we onder andere al kennis met de mini Vespa die bij de supermarkt te koop is. Ook met de goedkope e-bike van de Lidl kon je al eerder de weg op. Nu komt daar dus een heuse Audi bij.

Lidl

Check deze link om naar de website te gaan

Vele functies voor optimaal rijplezier

Elke volwassen man die hoopte in een Audi te kunnen rijden moeten we helaas teleurstellen. Tegelijkertijd zal elke (jonge) vader waarschijnlijk erg enthousiast worden van het voertuig. De auto is namelijk bedoeld voor kinderen, maar heeft ongelofelijk leuke functies. Zo kunnen de deuren open en dicht, heeft de auto een toeter, motorgeluiden, een startknop en lampen. De auto kan vooruit en achteruit rijden, en kan zowel links als rechts worden bestudeerd.

auto

Lidl

In verschillende standen naar de maximale snelheid

Zoek jij een perfect cadeau voor je eigen kind of dat van een vriend of familielid? Dan is deze Audi een perfecte keuze. Binnen 12 uur is hij opgeladen, waarna de inzittende er ongeveer een uur plezier van kan hebben. Wellicht zonder rijbewijs, maar dat hoeft ook niet. De auto heeft namelijk een maximale snelheid van 6 kilometer per uur. Die maximale snelheid wordt bereikt via een soft-start en vervolgens via een langzame en snelle optrek stand. Zie hier voor meer info over de mini Audi.

auto

Geen krassen op je vloer met deze Audi

Is het buiten slecht weer? Dan kan de Lidl wagen ook binnen voor het nodige plezier zorgen. Dit komt doordat de wielen beschikken over speciale ultra-grip ringen. Hierdoor voorkom je beschadigingen aan de vloer. Uitgereden? Dan is de auto gemakkelijk op te laden via een USB-aansluiting.

Lidl

Perfect voor de zomer

De Lidl auto is in twee kleuren (zwart of rood) te verkrijgen en is tot 30 kilo te gebruiken. Voor €139,99 is hij te koop. Perfect om die kleine te vermaken tijdens de warme zomerdagen, al is de complete Paddle Board set van de Lidl daar ook geschikt voor.