Thuis sporten met goedkope fitnessapparaten van de Lidl

Voor sommige mensen is de sportschool heilig en moet er daar getraind worden. Keihard beuken kan niet in je eigen huis en daar heb je de omgeving van zweet, viezigheid en keiharde muziek nodig. En dat vind je in de sportschool. Sommige mensen vinden de sportschool echter helemaal niks en willen het liefst alleen of thuis sporten. Zij zijn gewoon helemaal klaar met die lul in de sportschool en het is tijd om lekker thuis te trainen.

Lidl komt met de oplossing en heeft nu zieke fitness deals op fitnessapparaten waarmee jij thuis kan sporten. Ideaal.

Deurrek (€19,99)

Ook wel de pull-up bar genoemd. Ideaal voor het trainen van die altijd gewilde ‘vleugels’. Daarnaast kan je ook perfect je buikspieren trainen door eraan te gaan hangen en je benen omhoog te zwaaien. Maar wist je dat je ook push-ups hiermee kan doen? Zet de deurrek op de grond en je kan zo verschillende soorten push-ups doen. Even wat praktische zaken: Je deur kan maximaal 92 cm breed zijn en moet tussen de 12 en 24 cm diep zijn. Er kan maximaal 100 kg aan hangen.

pull up bar lidl

Check hier voor meer info over het deurrek.

Fit horloge (€19,99)

Dit horloge is onwijs multifunctioneel en hij ziet er ook nog eens goed uit. Je verbrande calorieën, hartslag en stappen houdt dit ding bij, maar ook bijvoorbeeld je slaap. Dit zijn een paar van de vele opties die dit horloge heeft. Hij is makkelijk te koppelen met Android en met Apple, en er komt ook een gratis app bij. Zo kan je alles gemakkelijk bijhouden.

fit horloge Lidl

Check hier voor meer info over het fit horloge. 

Roeimachine (€179,00)

Een complete workout voor benen, rug en armen. Ja, je moet het ook in deze volgorde doen als je gaat roeien. Daarnaast is het een ware killer voor je conditie. Probeer bijvoorbeeld 3 keer 10 minuten. Laten we daar maar eens mee beginnen. Als je dit elke week doet dan word je zo fit als een paard. Op het scherm kan je alles zien, van slagen per minuut tot het aantal calorieën dat je aan het verbranden bent. Verder is het roeiapparaat in te stellen op verschillende weerstanden. Let’s go.

roeimachine lidl
foto via Lidl

Check hier voor meer info over de roeimachine.

Hometrainer (€199,00)

24 verschillende weerstandsniveaus in zes verschillende weerstandsprogramma’s. Hoe vet is dat? Met deze hometrainer kan je alles volgen wat je doet op het apparaat. Hartslag, verbrande calorieën, tijd en afstand staan allemaal geregistreerd in jouw hometrainer. En als het allemaal te makkelijk wordt, heb je nog allemaal verschillende weerstanden om te tackelen. Dat duurt wel even voordat je ze allemaal hebt gehad.

thuis sporten
foto via Lidl

Check hier voor meer info over de hometrainer.

Core Step (€69,99)

Deze ideale verhoging kan voor verschillende doeleindes gebruikt worden. Naast de cardio trainingen en core trainingen die je met deze ideale core step kan doen, is bijvoorbeeld een kuiten training ook mogelijk. Jouw hakken hangen over de rand en je gaat langzaam naar beneden. Je drukt jezelf weer omhoog en staat op je tenen. Daarnaast kan het handig zijn voor incline of decline push-ups. Hij is verstelbaar in drie verschillende hoogtes. Perfect en multi-functioneel.

thuis cardio trainen

Check hier voor meer info over de core step. 

Trainingsbal (€39,99)

Deze trainingsbal is te verkrijgen in 5,45 kilogram of 7,26 kilogram. Dat klinkt niet veel, maar als je met deze bal een circuit doet of ermee herhaaldelijk gaat gooien dan piep je wel anders. Ideaal voor crossfit trainingen en circuits. Een goede toevoeging aan de fitness deals van Lidl.

thuis crossfit

Check hier voor meer info over de trainingsballen.

Body Coach trainingsbank (€159,00)

Deze Body Coach trainingsbank heeft een sterke stalen constructie zodat hij niet zomaar instort. Hij is daarnaast goed verstelbaar voor verschillende lengtes. Voor het hele gezin is één Body Coach trainingsbank voldoende. Je kan je voeten goed klemmen in de voetensteun en je vasthouden aan de handgrepen. Je kan er tot maximaal 100 kilo op.

thuis trainen
foto via Lidl

Check hier voor meer info over de Body Coach trainingsbank.