The Liberator seizoen 1 – 11 november

The Liberator is geen normale serie, maar een serie die is gemaakt via Trioscope. De geanimeerde serie is een combinatie met live-action en CGI, wat zorgt voor een unieke kijkervaring. De afleveringen gaan over ‘Operatie Avalanche’. Dit was een hele grote invasie in Italië door de geallieerden. De geallieerden liepen al gauw tegen een grote Duitse tegenstand aan. Deze confrontatie vormt de rode lijn van The Liberator. Vanaf 11 november is de serie nieuw op Netflix te zien.

 

Paranormal seizoen 1 – 5 november

Heb je na Halloween nog geen genoeg van horrorseries en films? Dan kan Paranormal zomaar eens de juiste keuze voor jou zijn. Deze serie is gebaseerd op een succesvolle Egyptische thrillerserie en gaat over professor Refaat. Refaat is gespecialiseerd in bloed en bloedafwijkingen. Hierdoor wordt hij vaak gevraagd voor onderzoek naar paranormale activiteiten. Zelf gelooft hij er niet in… totdat ook hij met gebeurtenissen krijgt te maken waar hij niet omheen kan. Samen met een collega gaat hij op onderzoek uit. Verwacht veel creepy momenten in de Netflix serie die vanaf 5 november online staat.

 

The Crown seizoen 4 – 15 november

Als er één serie is waar reikhalzend naar huis wordt gekeken is het The Crown. De serie neemt ons mee in het veelbewogen leven van Queen Elisabeth II. Ook in The Crown seizoen 4 is er weer sprake van grote spanningen binnen het Britse koningshuis. Dat komt onder andere door de introductie van twee vrouwen die veel invloed hebben gehad op de Britse geschiedenis. Dit zijn de ‘Iron Lady’ Margaret Thatcher én Prinses Diana. Vanaf 15 november is in de Netflix serie te zien hoe Queen Elisabeth II omgaat met deze nieuwe factoren. De serie heeft een IMDb-score van een 8.7.