Je ruimt nooit je rommel op

Als lid van een sportschool, deel je de ruimte met anderen. Dit betekent dat je rekening zult moeten houden met elkaar en niet jouw rotzooi achter je kont moet laten slingeren. Laat jij je gewichten op de grond liggen i.p.v. in de houder en je vieze handdoek op een apparaat, dan ben je behoorlijk asociaal bezig.

Je houdt geen rekening met anderen

Maak je herrie tijdens het fitnessen, door overdreven hard te kreunen of te schreeuwen of laat je eiwit scheetjes? Ja dan val je binnen deze categorie. Gedraag je man.

Sportschool gym trainen man man

Je levert alleen maar commentaar

Het is prettig als iemand mee denkt of je begeleidt met trainen in de vorm van een instructeur. Aan de andere kant heb je ook mensen die enkel commentaar leveren. Wellicht bedoelen ze het goed, maar het werkt niet bepaald motiverend.

Je zit alleen maar op je telefoon of naar vrouwen te kijken

De belangrijkste reden dat een sporter naar de gym komt is om te sporten. Logisch toch? Helaas is dat voor sommige mannen niet zo logisch als dat het lijkt. Zij zitten namelijk veel liever op hun telefoon of naar vrouwen te kijken. Dit zorgt er niet alleen voor dat er een andere stemming hangt in de gym, maar ook dat zij de apparaten bezet houden.

Sportschool gym fitness man man

Je draagt te weinig kleding

Fitnessen doe je doorgaans om twee redenen, ten eerste voor je gezondheid en om lekker fit te zijn en ten tweede om er beter uit te zien. Het is echter niet de bedoeling om al jouw spieren in de sportschool al te showen, door in een korte broek en ontbloot bovenlijf te sporten. Laat ook je tanktop thuis en geef de voorkeur aan degelijke outfit in een donkere kleur. Dit zijn artikelen die hun geld meer dan waard zijn.

Herken jij deze typetjes? Dit is hoe jij je hebt beste kunt gedragen in de sportschool.