De zomer tegemoet in een lichtblauwe jeans

De zomer komt eraan. Warme dagen waarop de temperatuur boven de 20 graden stijgt zijn gelukkig niet langer een uitzondering. Reden om eens goed naar onze kledingcollectie te kijken. Bepaalde kledingstukken waren immers lekker warm en geschikt voor de winter en herfst, maar kunnen we nu het beste in de kast laten liggen. Wil jij je kledingkast echt goed onder handen nemen? Check dan de 5 stappen om je kledingkast goed op te ruimen. Een kritische blik naar onze kledingkast én het weer leert ons dat we de donkere kleuren voorlopig moeten laten. Ga in plaats daarvan voor een lichtblauwe jeans.

lichtblauwe jeans
Foto via: Instagram @erik_forsgren

Tijdloze lange broek voor de zomer

De lichtblauwe jeans heeft een zeer tijdloos karakter. Zeker in combinatie met een linnen overhemd of een dunne trui is dit een goede keuze. De broek heeft namelijk iets ontspannends en relaxed. De lichtblauwe jeans kun je in verschillende modellen aanschaffen. Zo zijn er broeken met gaten en scheuren, wijdvallende broeken of juist skinny jeans. Het fijne aan de broek is dat je eindeloos kan combineren: zowel met de jeans als de stukken die je er boven of aan je voeten draagt. Koop bijvoorbeeld een lichtblauwe jeans in een cropped model. Dit draagt geheid bij aan de zomerse uitstraling van je look.

Een lichte spijkerbroek is makkelijk te combineren

Combineer jij je lichtblauwe jeans met een wit t-shirt, dan creëer je hiermee een tijdloze look. Andere kleuren die je prima kan combineren met de broek zijn lichtroze, (donker)blauw en grijs. Het fijne aan dit model broek is dat je het met vrijwel elke schoen kan combineren. Van nette slippers of sandalen tot witte gympen of instappers. Onthoudt dat je zomer-look niet formeel hoeft te zijn. In plaats daarvan moet de broek wel erg lekker zitten: bij een casual look wil je niet met een broek lopen die niet fijn zit omdat hij te strak of te wijd is. Wij selecteerden 10 exemplaren voor deze zomer.