Peaky Blinders seizoen 6

Het is natuurlijk geweldig nieuws omdat we al tijden uitkijken naar een nieuw seizoen van een van onze favoriete serie Peaky Blinders. Toch is het ook een beetje pijnlijk, want dit gaat echt het laatste seizoen worden.

Acteur Cillian Murphy, die in de serie Thomas Shelby speelt, geeft ook aan dat het voor hem enorm wennen zal zijn om straks nooit meer zijn rol te hoeven vertolken. Hij en de rest zijn er natuurlijk  jaren lang dag in, dag uit mee bezig geweest. Het was voor de cast ook moeilijk om de laatste scènes te moeten spelen zonder Helen McCroy. In de serie speelde zij Aunt Polly, maar helaas overleed de actrice eerder dit jaar. Logischerwijs wordt zij erg gemist door de cast en crew.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anthony Byrne (@antobyrne75)

Wanneer komt het laatste seizoen op Netflix?

Hoewel ze klaar zijn met de opnames en we dus een stap dichter bij die release zijn, kunnen de makers van de show nog niet zeggen wanneer we nu weer kunnen gaan genieten van seizoen zes. Na de opnames van een film of serie moeten er dan ook nog heel wat dingen gebeuren, zoals het editen. Het kan dan ook zo nog een half jaar duren voordat we seizoen 6 van Peaky Blinders kunnen zien. Dat wordt dus nog even een zit, maar dat is de moeite hopelijk meer dan waard.

Ben je benieuwd wat je kan verwachten in Peaky Blinders seizoen 6? Naar verwachting wordt er een flinke sprong in de tijd genomen en er zijn nieuwe acteurs gespot op de set.