Korte kapsels voor heren

Misschien ben jij inmiddels al lang naar de kapper geweest, of staat een bezoek alweer op de planning. Toen de kappers hun zaak tijdelijk moesten sluiten, zijn onze haren gewoon blijven doorgroeien. Sommige mensen probeerden hier zelf iets aan te doen, maar dit liep niet voor iedereen even goed af. Denk bijvoorbeeld aan de man die zijn vriendin zijn haar liet knippen en hier vervolgens grote spijt van had. Reden om voor een extra kort kapsel te gaan bij je volgende kappersbezoek. Je weet immers nooit wat de toekomst gaat brengen. Maar niet alle korte kapsels voor heren zijn gelijk. Wij maakten daarom een selectie van vier verschillende korte kapsels.

De ‘net niet gemillimeterde’ look

Veel mannen hebben deze periode besloten om hun haar te millimeteren. Geen gedoe met haar dat voor je ogen hangt en bovendien kom je toch minder buiten dan voorheen. Ben jij geïnspireerd geraakt door die korte kapsels om je heen, maar vind jij volledig millimeteren toch een stap te ver? Vraag dan aan je kapper om je haar wel kort te knippen, maar nét wat langer bovenop te laten.

De nonchalante coupé naar voren

Dit korte kapsel heeft een casual, relaxte uitstraling. Met een kapsel met de zijkanten opgeschoren komt de focus op het haar bovenop te liggen. Bij dit kapsel zie je vaak de aanwezigheid van een pony. Die kan kort en recht zijn of juist wat langer en warrig. Draag je naar naar voren, voor een stoere look.

De nette scheiding

Het moment waarop je elke dag weer naar je (kantoor)baan moet ligt nog even in de toekomst. Toch gaat het (online) werkleven door. Verzorgd voor de dag komen is daarom nog steeds belangrijk, al doe je het alleen maar voor jezelf. Laat je haar kort en strak knippen, met de nadruk op een scheiding. Gebruik bij het in model brengen niet teveel wax of gel. Teveel van één product gebruiken is namelijk één van de grootste fouten die mannen met hun haar maken.

De volume kuif naar achteren

Dit korte kapsel is de langste van de vier kapsels. Vooral bovenop je hoofd heb je meer haar. Probeer de zijkanten wel erg kort te houden. Dat zorgt voor een strakker geheel en meer focus op je haar. Waar je bij kapsel 2 je haar meer naar voren draagt, draag je bij deze look je haar naar achteren. Dit model staat goed bij een volle baard. Knoop dus deze 8 tips waarmee een baard sneller groeit in je oren.