Onopgemerkt valsspelen bij 30 Seconds

Bij veel huishoudens staat 30 Seconds in de kast. Het is dan ook één van de populairste bordspellen in Nederland. Als je het beu bent om te verliezen zijn er een aantal slimme trucjes waarmee je gegarandeerd wint; mits je ze goed uitvoert. Bedenk hierbij ook dat je wel gewoon vals speelt dus dat het niet de meest eerlijke manier is om te winnen. Maar als winnen het enige is wat voor jou telt, ben je hier aan het goede adres.

30 seconds valsspelen

Reken een fout antwoord goed

Als jouw partner de woordjes op het kaartje moet raden die jij opleest, ben jij de enige die kan vertellen of het antwoord goed of fout is. Jij bent namelijk de enige die het kaartje kan zien. Zeg dus bij één van de foute antwoorden van je partner, dat die hem goed heeft geraden en ga door naar de volgende.

Eigen antwoorden verzinnen bij 30 Seconds

Niemand mag dus op je kaartje kijken. Je kan dus ook zelf iets verzinnen dat op het kaartje staat. Zorg wel dat je begrippen verzint die je partner makkelijk raadt, zodat je een zo hoog mogelijke score behaalt.

Stiekem nog een keer gooien

Heb je de dobbelsteen gegooid maar ben je niet tevreden met de uitkomst? Als niemand je heeft zien gooien, gooi dan stiekem nog een keer. Je hebt dan een grote kans dat je beter hebt gegooid dan de vorige keer. Gooi je niet hoger? Tja, eigen schuld.

leukste bordspel

Verschuif je pion

30 Seconds gaat vaak gepaard met veel chaos. Veel mensen zijn nog aan het napraten over de voorgaande ronde en letten niet op het bord. Hier kan jij dankbaar gebruik van maken door je pionnetje een paar stapjes vooruit te zetten. Ook kan je het pionnetje van je tegenstander achteruit zetten.

Heb jij nog geen 30 Seconds in huis? Via deze link kan je het spel bestellen. 

Naast dit bordspel zijn er nog meer bekende spellen. Check hier de lijst met populaire bordspelen.