Hoe versier je de mooiste dames van Nederland?

Op het feest van de FHM500 lopen de knapste dames van Nederland op de rode loper. Dames die we zagen verschijnen waren Marijn Kuipers en Abbey Hoes maar ook Kim Feenstra, Irene Schouten en Sylvana IJsselmuiden verschenen op de rode loper. De laatste drie beantwoordden de vraag: “Hoe kan een man jou versieren?”. Dus mocht je willen weten hoe je een klein beetje kans kan maken bij een van deze prachtige dames? Lees dan verder.

“Wees gewoon jezelf”

Sylvana IJsselmuiden kwam met het prachtige antwoord: “Gewoon jezelf zijn” en dat is misschien wel het beste advies. Je hoort tijdens het daten of in een relatie jezelf te kunnen zijn bij iemand en dat begint al vanaf het moment dat je op ze afstapt. Dus volg het advies van Sylvana op en blijf lekker jezelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Kim Feenstra zal er niet geheel anders over denken, maar ze verwoordt het anders: “Zelfverzekerd zijn”, wees zeker van je zaak als je op een dame afstapt. Kop omhoog en er met volle overtuiging voor gaan. Daarnaast vindt ze ook dat je trots moet zijn op wie je bent. Als zelfs Kim het zegt, moet het wel goed zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

“Niet te moeilijk, lekker nuchter”

Sylvana heeft niet zoveel eisen, gewoon de kleine dingen. Van haar mag een man lekker nuchter zijn, iemand met wie je kunt praten over voetbal en Formule 1, met een biertje in de hand. Een vrouw naar ons hart.

De lijst van Kim Feenstra is toch wel iets langer, naast ze zelfverzekerdheid en trots noemde ze ook nog eigenschappen zoals: ambitieus, humor, gek en een beetje ondeugend.

Toch wint Irene Schouten de prijs voor kortste lijst die er bestaat als het gaat om versiertrucs. Haar antwoord was namelijk heel kort: “Niet, ik hoef niet versierd te worden”, ondanks dat de interviewer het een beetje een saai antwoord vond, nemen wij het haar niet kwalijk. Ze is kort geleden getrouwd met haar man en hij moet haar al met heel Nederland delen als Mooiste Sportvrouw, dus we nemen het voor lief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Benieuwd naar de antwoorden van de andere knappe dames? Bekijk dan de onderstaande video: