Joël Beukers gaat wéér voor goud

Joël Beukers is een fitnessmodel, social media ster en eigenaar van Clean Nutrition, een merk dat voedings-, trainingsschema’s, proteïne en benodigdheden voor het sporten verkoopt.

Joël Beukers is natuurlijk ook een YouTuber en we kennen hem van zijn magische spreuk: WE GAAN VOOR GOUD! Met zijn 207 duizend abonnees is hij een wel gevestigde YouTuber in de Nederlandse online wereld.

We gaan voor goud! Ja, dat gaan we zeker. Joël is weer terug met een nieuwe goudkleurige auto. Dit keer geen Range Rover of Lamborghini. Nee, dit keer is het een veel betere auto. Maar eerst: Wie is Joël Beukers nou?

Auto’s moeten altijd goud

Dat Beukers van goud houdt, is echt niets nieuws. Laatst hebben we nog geschreven over zijn reusachtige Mercedes die hij goud had gemaakt. Dit keer is de volgende auto aan de beurt.

In een video op zijn YouTube-kanaal, onthullen ze de auto en gaan ze er allemaal gekke dingen mee doen. Zoals driften, door de dikke modder rijden en het flink intrappen van het gaspedaal. Wat is de volgende stap zou je denken? Gaan voor goud natuurlijk.

Wat anders is aan de kleur van deze auto? Bij deze auto wordt er gewoon een spuitbus gepakt en de gouden kleur wordt er zo opgespoten. Ook is deze kleine Fiat nite te vergelijken met de bolides waar Joël normaliter in rondrijdt.