Dit huis op Funda staat bomvol spullen

Over het algemeen gelden dezelfde ‘regels’ bij het verkopen van je huis. Je zorgt dat alles spik en span is. Een opgeruimd huis, niet te veel accessoires en alles blinkend schoon. Dit doet uiteraard wat met de uitstraling van het huis op de foto’s, waardoor mensen sneller onder de indruk zijn. De eigenaren van dit Funda huis sloegen wat dat betreft de plank een beetje mis. Het is namelijk alles behalve dat.

Opruimen zou geen overbodige luxe zijn voor deze huiseigenaren. Het is al geen groot huis, maar hamsteren kunnen ze zeker wel. Zelfs in zo’n heftige mate dat het eigenlijk niet eens past. Letterlijk ieder gaatje is gevuld met iets. Nu denk je waarschijnlijk dat dit een beetje overdreven is, maar toch is dat niet zo. Bekijk hieronder maar eens waar wij het nou precies over hebben.

Funda huis met te veel spullen
Funda
Funda huis met te veel spullen
Funda

We overdrijven dus zeker niet. Deze bizarre – haast een verslaving te noemen – verzameling zorgt er zelfs voor dat je op sommige stoelen niet eens meer kunt zitten. Het is hier ook geen kwestie van een extra plankje meer. Het past simpelweg niet in dit huisje. Als je denkt hoe zit dat dan boven precies? Nou eigenlijk precies op dezelfde manier. Zelfs de badkamer staat er helemaal vol mee.

Funda huis met te veel spullen
Funda
Badkamer
Funda

Al met al hebben deze eigenaren nog wel een klusje te klaren wanneer zij moeten verhuizen. Mits zij het huis op deze manier verkopen natuurlijk. Het is namelijk in dit geval wel heel lastig om er doorheen te kijken. De woning staat te koop voor 275.000 euro en ligt in Elim. Wij denken dat je hier flink wat doosjes mee zal moeten vullen. Al lijkt het ons verstandiger als ze zich misschien eens wat meer zouden verdiepen in het opruimen. Het lijkt geen overbodige luxe om gewoon eens goed op te ruimen. In ieder geval wensen wij de eigenaren veel succes!

We komen wel vaker gekke huizen tegen op Funda. Je dacht waarschijnlijk dat dit Funda huis met te veel spullen erg was. Bekijk ook eens deze woning die alle aandacht trekt door de binnenkant.