Een dieet met zo nu en dan een cheat-maaltijd

De 32-jarige Joel Beukers begon met niets en mag zichzelf inmiddels benoemen tot miljonair. De fitnessgoeroe heeft binnen een korte tijd een succesvol supplementen imperium op weten te bouwen en scoort met social media campagnes als fitnessmodel. Beukers zijn doel is mensen te helpen en motiveren een gouden lifestyle te leven. Naar eigen zeggen is hij met zijn 365 dagen lifestyle het hele jaar goed in vorm. Met een dieet dat het lichaam nodig heeft en de welbekende cheat-maaltijden om nog een beetje van het leven te kunnen genieten, heeft Beukers het heel ver weten te schoppen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS­čĆć (@joelbeukers)

Op jonge leeftijd focuste hij zich op rugby, waar hij leerde omgaan met winnen, verliezen en fysieke pijn. De rugbybal heeft hij achterin de kast gelegd en hij is zich al tijden volledig aan het focussen op zijn eigen business.

Golden man Joel Beukers en zijn transformatie

Hard werken wordt beloond. Met 184 duizend abonnees op YouTube en ruim 398 duizend volgers op Instagram, een eigen lijn van schone voedingssupplementen en een wodkamerk genaamd Gold Dry Vodka, lijkt het succes van de golden man Joel Beukers de afgelopen jaren niet onopgemerkt te zijn gebleven. De fitnessgoeroe volgt een strak dieet, waarbij doorzettingsvermogen en discipline een vereiste zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS­čĆć (@joelbeukers)

De 32-jarige Joel Beukers heeft met zijn lichaam een verbazingwekkende transformatie weten door te maken en showt dat op Instagram. Met de bovenstaande foto wil hij mensen laten beseffen dat het belangrijk is om op tijd te beginnen met sporten om de summerbody te realiseren. Fans reageerden razend enthousiast op het fitnessmodel. Vrienden lieten weten trots op hem te zijn.

Vraag jij jezelf af hoe de sportgoeroe zichzelf kan voorzien van luxueuze racemonsters en een mega luxe villa? Lees dan ook over het vermogen van Joel Beukers.