Joel Beukers deelt een video op Instagram van zijn droomtuin

Hoe 32-jarige Joel Beukers in 2018 liet weten een woning met grond te hebben gekocht van maar liefst 4.000 vierkante meter, kunnen we zeggen dat hij zijn optrekje heel wat heeft gemoderniseerd en nog niet klaar lijkt te zijn. De succesvolle sport-guru deelde onlangs een video op Instagram met zijn 396 duizend aanhangers, van een tuin die hij maar al te graag zou willen realiseren.

In de beschrijving van het bericht liet hij weten te beginnen aan zijn droomtuin, om van zijn wilde plan werkelijkheid te maken. Hiermee vroeg hij naar de meningen van zijn volgers die razend enthousiast reageerden met opmerkingen als “Omg dit is zo dik” en “Helemaal te gek dit”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Op de video worden beelden weergeven van zijn woning, de oprit die optimaal wordt benut met dure wagens en het ontwerp van zijn gigantische tuin, die is voorzien van een sfeervolle ingegraven lounge aan de achterkant van de woning, een groene beplanting en speelrek voor zijn kinderen en een luxe buitenzwembad met jacuzzi.

Beukers kocht in 2018 jaar zijn droomvilla voor 1,5 miljoen euro

Het vermogen van Joel Beukers werd in 2018, het jaar dat hij zijn droomvilla aanschafte, op meer dan een miljoen geschat. De sport-guru is de afgelopen jaren enorm gegroeid met zijn supplementenlijn, waardoor we kunnen zeggen dat zijn portemonnee op het moment zou beschikken over een bedrag ruim boven de twee miljoen euro. Hoe hij in 2018 een woonboerderij uit 1880 kocht in Eenmes met een vraagprijs van 1,5 miljoen euro, lijkt Joel Beukers de woning compleet te hebben omgetoverd tot een heuse villa met rieten dak. Beukers ziet zichzelf hier samen met zijn vrouw en kinderen zijn leven lang wonen en ruilde een 85 vierkante meter appartement in voor dit gigantische optrekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Met een autocollectie die rijk is aan een Maserati Quattroporte, een Lamborghini Hurucan, een Ferrari 812 Superfast, een BMW en een Lamborghini Urus liegt het succes van de ondernemer er niet om. Netjes Joel!