Nieuw op Netflix in week #11

Deze week is er daadwerkelijk voor ieder wat wils. Van een Spaanse serie van de maker van La Casa de Papel tot aan een nieuw seizoen van de hit serie Formula 1: Drive to Survive. Welke komt bovenaan jouw lijstje te staan?

1. Vice

Deze Amerikaanse film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse Vice-President Dick Chiney. Hij was tussen 2001 en 2009 president onder George W. Bush en wordt door vele mensen gezien als de machtigste vice-prsident uit de Amerikaanse geschiedenis. Zijn politieke loopbaan is in Vice reden voor droge humor en een unieke manier van filmmaken die de film veel prijzen opleverde. Christian Bale speelt de hoofdrol. Vice staat vanaf dinsdag 16 maart nieuw op Nettflix.

IMDb-score: 7.2

 

2. Relic

Het is deze week ook weer tijd voor een enge horrorfilm. We hebben het hier over Relic. Deze Australische film gaat over drie generaties vrouwen: Edna, dochter Kay en kleindochter Sam. Wanneer Edna (die lijdt aan dementie) verdwijnt, besluiten Kay en Sam naar Edna’s huis af te reizen en haar te zoeken. Als ze haar gevonden hebben, blijkt Edna niet meer te weten waar ze was. Al gauw wordt duidelijk dat een duistere kracht aanwezig is in het huis en het op Edna voorzien heeft. Vanaf woensdag 17 maart staat Relic nieuw op Netlix.

IMDb-score: 6.0

 

3. Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

Deze week is het ook tijd voor Formula 1: Drive to Survive seizoen 3. Deze maand is ook in de maand waarin het race-seizoen weer begint, dus wat dat betreft komt Formula 1: Drive to Survive op een logisch moment. In dit nieuwe deel zullen we zien hoe de verschillende teams door de corona-pandemie werden beïnvloed in de manier waarop ze hun races konden houden. Spannend, rauw en vermakelijk: vanaf vrijdag 19 maart staan de afleveringen nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.6

 

4. Sky Rojo

De verwachtingen voor Sky Rojo zijn hoog. Alex Pína, de man achter La Casa de Papel, nam Sky Rojo namelijk voor zijn rekening. Drie vrouwen besluiten hun pooier te ontvluchten en te beginnen aan een roadtrip naar hun vrijheid. De pooier én zijn twee handlangers gaan daar echter niet zomaar mee akkoord. Wat volgt is een spannende achtervolging. Vanaf vrijdag 19 maart staat de serie nieuw op Netflix en kunnen we zien hoe die achtervolging afloopt.