Nieuwe serie in de maak

De makers van La Casa de Papel en The Crown werken samen aan een nieuw detectivedrama. Beide series zijn zeer succesvolle titels voor Netflix, dus wij zitten in ieder geval op het puntje van onze stoelen. De nieuwe serie zal White Lines gaan heten. In de serie zal de moord op DJ uit Manchester centraal staan. Twintig jaar na de mysterieuze verdwijning van de Manchesterse DJ, wordt zijn lichaam gevonden op Ibiza. De vondst is voor de zus van de DJ reden om af te reizen naar het Spaanse vakantie-eiland. Op het eiland zal ze onderzoek gaan doen, om erachter te komen wat er met haar broer gebeurd is. Haar zoektocht leidt haar door een opwindende wereld van dance-feesten, nachtclubs en luxe jachten. Ze stuit op de duistere kant van het populaire vakantieoord, waarbij ze ontdekt dat omtrent haar broers moord van alles onwaar en verdoezeld is. Op haar zoektocht moet ze ook de donkere kant van haar eigen karakter onder ogen komen.

La Casa de Papel

La Casa de Papel en The Crown

Door de setting kan dat best weleens een zonnige serie worden die visueel indrukwekkend kan worden. Aan de ervaring van de makers zal het in ieder geval niet liggen, want dat mensen die achter de series La Casa de Papel en The Crown zitten, werken aan de White Lines, belooft veel goeds voor die serie. Momenteel wordt er onder andere gefilmd in de riante villa van niemand minder dan Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones. Van The Crown, over het leven van koning Elizabeth van Engeland, zit een derde seizoen eraan te komen. De serie heeft het goed gedaan bij bijvoorbeeld de Emmy Awards.

La Casa de Papel is als niet-Amerikaanse productie eveneens een groot succes voor Netflix. De heist serie is zelfs de best bekeken niet-Engels gesproken serie gebleken voor Netflix. Ook van La Casa de Papel zit een derde seizoen eraan te komen. Dit seizoen kan je vanaf 19 juli verwachten op Netflix. Krijg je maar niet genoeg van La Casa de Papel? Boek snel deze escape room van de vette serie.