Escape room Utrecht

Ditmaal zal de gave escape room zich in Utrecht bevinden. De nieuwe room zal om een VR-game gaan waarbij jij maar één doel hebt. Je moet proberen de kluis van de bank te openen om deze vervolgens met miljoenen weg te lopen. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en zullen er allerlei obstakels op je pad komen.

De Spaanse serie La Casa de Papel werd alweer 2 jaar geleden op Netflix geplaatst. Tot op de dag van vandaag zijn we nog niet over deze serie heen. Het grote succes van de eerste twee seizoenen van de Netflix Original houdt gelukkig niet op, want er is een derde seizoen in zicht. De verrassende beelden van het derde seizoen leverde veel ophef op. Wij kijken in ieder geval erg uit naar het vervolg van deze serie. Als je er o0k zoveel zin in hebt, kan je in ieder geval in de tussentijd genieten door het spelen van deze VR-game. Wij zijn benieuwd of jullie het aankunnen en de kluis zullen kraken.

escape room

Dit zal wel een het perfecte uitje voor jou en je vrienden of collega’s zijn. Werken aan je teamspirit want niet is minder waar: dit is echt een team, een taak. Je kan de game al spelen met 6 mensen tot een maximum van maar liefst 48! Een game-sessie zal zo’n anderhalf uur duren dus je zit niet heel de dag in de bank. Als je de dag toch wat meer wilt vullen, dan kun je altijd nog de andere VR games uitproberen. Niet alleen meerdere games maar ook een aantal andere escape rooms zijn te vinden in Utrecht en de omgeving.

Mocht je toch liever thuis blijven, dan is dat geen probleem want er is ook een mobiele versie die jij op jouw locatie kan spelen. Niet verkeerd, toch?