Opnames La Casa De Papel seizoen 3 zijn in volle gang

De opnames voor het derde seizoen zijn momenteel in volle gang. De acteurs zijn gespot in de Italiaanse stad Florence. Tot zover niets geks of opvallends. Maar op de foto’s zien we een opvallend personage terug. Voor liefhebbers die seizoen twee nog moeten kijken, spoiler alert. Voor Berlin, een van de hoofdpersonages, liep het einde van seizoen 2 namelijk slecht af. Maar op foto’s van de set duikt ze toch gewoon op. Eerder werd hij al met de cast gespot maar werd er nog gedacht aan een gezellige bijeenkomst. Nu lijkt het er dus op dat hij toch gewoon meedoet aan La Casa De Papel seizoen 3.

La Casa de Papel seizoen 3 MAN MAN

De makers hebben al gereageerd

De opnames vinden dus plaats in ItaliĆ« en het is nog niet helemaal duidelijk waarom. Wellicht zijn de overvallers op de vlucht of gaan ze nu op rooftocht in het buitenland. De makers van de serie hebben zelf ook al gereageerd op de verschenen foto’s, op geheel eigen en bijpassende wijze. Op Twitter verscheen het volgende bericht; ”Er zijn overal foto’s van ons. Hoe minder de politie ons kent, hoe beter. Betracht alstublieft de volgende keer discretie.” Dit is waarschijnlijk echter niet alleen grappig bedoeld. Het is ook een boodschap aan media en fotografen, om zo min mogelijk beelden te schieten van de opnames. Zo blijft het verloop van La Casa De Papel seizoen 3 onduidelijker voor kijkers.

Nog even wachten op La Casa De Papel seizoen 3

Dit doet de honger naar seizoen 3 alleen maar toenemen natuurlijk. Netflix besloot begin 2018 om de rechten van seizoen 3 volledig te kopen en meteen een derde seizoen aan te kondigen. Een exacte datum werd nog niet genoemd, maar de opnames zijn dus in volle gang. Waarschijnlijk zal het niet voor de zomer zijn, maar hopelijk wel nog dit jaar.

Netflix brengt ook steeds vaker films, zoals binnenkort deze knaller.