De huurwoning van Dirk Kuijt en zijn nieuwe vriendin Kate

Dat de oud-profvoetballer de roddelbladen de afgelopen maanden flink heeft gevoed, dat kunnen we niet onder stoelen of banken steken. Van een huwelijksbreuk met zijn ex-vrouw Gertrude, naar geruchten dat Kuijt zou vreemd zijn gegaan met zijn nieuwe vriendin Kate.

Hoe hij op diverse voorpagina’s terecht kwam met zijn liefdesleven, hebben we nu ander nieuws. Dirk Kuijt verliet zijn luxe villa in Noordwijk en ruilde het in voor een huurwoning in Oegstgeest, waar hij met zijn nieuwe vriendin Kate onlangs introk. Hoewel de huurwoning zich op enkele kilometers afstand van zijn ex-vrouw en kinderen bevindt, lijkt Kuijt zichzelf hier niet al te druk om te maken.

De smaakvolle huurwoning met een riet gedekt dak uit 2017 ligt in een groene omgeving met uitzicht over de Rijn, waar de oud-voetballer samen met zijn nieuwe vriendin heel wat ontspannen tochtjes kan maken in de zomer. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de verbazingwekkende lichtinval in de huiskamer. De moderne woning beschikt over een luxe keuken, voorzien van handige inbouwapparatuur en een garage waar minstens twee auto’s kwijt kunnen. Aan de achterzijde van de woning leiden de openslaande deuren je naar het balkon, waar ze ’s ochtends na een heerlijke nachtrust kunnen genieten van een prachtige zonsopgang schittering over het water, onder het genot van een verse cappuccino.

Vanuit de hal van de woning heb je toegang tot twee ruime slaapkamers, waarvan er een beschikt over een luxe inloopkast en gemoderniseerde badkamer met ligbad. Willen de twee in privacy quality time doorbrengen? Dan kan dit in de rustgevende Finse sauna, gelegen naast de badkamer.

De prijs van de luxe huurwoning

Hoewel we er niet zeker van zijn of dit het tijdelijke verblijf van Dirk Kuijt en zijn nieuwe vriendin Kate zal zijn of dat zij zich hier voor een langere tijd bevinden, kunnen we zeggen dat er wederom weer een eigenaar is gevonden voor een pareltje van een Funda woning. Voor een woonoppervlakte van 160 vierkante meter, betalen de twee een maandelijks huurbedrag van maar liefst €3.000. De woning is weliswaar een stukje kleiner dan zijn oude villa in Noordwijk, maar minstens net zo sfeervol.