Een Nederlands landgoed op Funda

Met een landhuis, een dienstwoning en een landschapstuin is dit een landgoed van jewelste. Niet vreemd dat je er dan ook zo’n 6 miljoen euro voor moet neertellen. Met een oppervlakte van 54.110 vierkante meter beschik je namelijk over een zee aan ruimte. Bovendien kan deze woning bij wijze van spreken ook dienen als hotel want het beschikt over maar liefst 7 slaapkamers. Als koper beschik je dan over een woning die zijn weerga niet kent.

Doordat het huis de status van rijksmonument toebedeeld heeft gekregen is het voorzien van allerlei interessante voordelen. Daarnaast wordt het onder de Natuurschoonwet als een landgoed gezien waardoor het belastingtechnisch en financieel extra aantrekkelijk is. Het landgoed heeft een rijke geschiedenis, maar is ook flink gemoderniseerd. Zo is er rond 2005 een luxe kantoorvleugel toegevoegd met eigen toegangspoort.

landgoed

Een Peaky Blinders-achtige villa voor de Nederlandse Thomas Shelby

Als je graag paardrijdt dan is het landgoed je op het lijf geschreven. Ben jij de gelukkige man die de eigenaar wordt van dit enorme landgoed, dan ben je haast de Thomas Shelby van Nederland te noemen. Het landgoed lijkt zo in een moderne versie van Peaky Blinders te passen en beschikt over acht boxen, en trainingsmolen en een professionele springtuin. Bovendien is de omgeving perfect geschikt voor lange ritten op je paard. In de omgeving zijn namelijk ruiterpaden die zich over 400 kilometer strekken.

landgoed

De plek waar je het meeste tijd zal door doorbrengen is ongetwijfeld in het landhuis. Dit is voorzien van allerlei pracht en praal zonder dat het te opzichtig wordt. Gelijk bij binnenkomst word je al welkom geheten met een prachtige glanzende parketvloer en indrukwekkende trap die naar twee kanten wegdraait. De leefruimtes zijn ruim en hebben veel lichtinval waarbij je allerlei openslaande deuren naar de terrassen en tuinen hebt. Verder zal je zeker genieten van de maatwerkkeuken. Tot slot is aan de achterzijde van de woning een wellnessruimte met sauna, douche, stoombad en jacuzzi. Het kan echter nog gekker: op het dak van de kantoorvleugel ligt namelijk een zwembad.

landgoed

Ook beschikt dit landgoed nog over een dienstwoning. Dit is een gezinswoning met een gezellig sfeertje. Op de website van Funda wordt het zelfs vergeleken met een poffertjes-restaurant.

landgoed

Check hieronder nog meer foto’s van dit enorme landgoed:

landgoed te koop funda den dolder luxe woonkamer villa welness huis zwembad op dak