Nieuw op Netflix in week #10

Heb jij voor je gevoel alles (wat leuk is) al gezien op Netflix? Dan hebben we goed nieuws. Net zoals elke week verschijnt er ook in week #10 weer meer dan genoeg leuks nieuw op Netflix. Hou in dit geval vooral de woensdag in de gaten. Heb jij nog een vette docu nodig of een vermakelijke film om de werkweek doormidden te knippen, dan zijn onderstaande nieuwkomers echte aanraders.

Last Chance U: Basketball seizoen 1

In Last Chance U konden we al seizoenen lang Amerikaanse scholieren volgen in hun laatste jaar op de middelbare school. In de Verenigde Staten draait een groot deel van de sportwereld om football. De scholieren doen er dan ook alles aan om een sportbeurs te halen, maar hun moeilijke jeugd houdt ze vaak tegen. In Last Chance U: Basketbal zien we voor het eerst sinds 5 seizoenen hoe het potentiële basketbalkampioenen afgaat tijdens hun schooltijd. Spannend, sportief en vermakelijk: vanaf woensdag staat seizoen 1 van Last Chance U: Basketball nieuw op Netflix.

 

De Belofte van Pisa

De Nederlandse film De Belofte van Pisa gaat over de Marokkaanse hoofdpersoon Sam. Hij belooft zijn broer om koste wat het kost een diploma te halen. Vanwege zijn grote talent als trompettist wordt hij toegelaten tot een prestigieuze muziekschool. Het contrast met zijn sociale kring en zijn klasgenoten, zijn school en zijn werk en de verschillende culturen, is groot. De Belofte van Pisa toont daarmee Sams worstelingen en dromen op een treffende manier. Ook De Belofte van Pisa is vanaf woensdag nieuw op Netflix te zien.

 

Dealer – seizoen 1

Naar Dealer keken we al langer uit. Vanaf woensdag is het eindelijk zover en staan de tien afleveringen eindelijk nieuw op Netflix. De ‘mockumentary’ toont een interview met een rapper/bendeleider dat al gauw uit de hand loopt wanneer een rivaliserende bende roet in het eten gooit. De journalist en cameraman worden tegen hun wil in betrokken bij de heftige confrontatie en moeten vluchten voor hun leven.