Acteur Nicolas Cage is getrouwd met Riko Shibata

Van jongs af aan timmerde acteur Nicolas Cage (57 jaar) al hard aan de weg voor een succesvolle carrière in de showbizzwereld. Na jaren zichzelf te hebben bewezen in big-budget actiefilms als Face/Off, is hij tot op heden nog steeds onmisbaar in Hollywood. De acteur grijpt alle kansen met beide handen aan en produceerde films als The Life of David Gale, met onder andere Titanic actrice Kate Winslet.

Hard werken wordt beloond en dit gold zo ook voor de acteur. Voor zijn dubbelrol als stripschrijver Charlie Kaufman en broer Donald kreeg hij zijn tweede Oscarnominatie, waaronder hij er eentje won in 1996 als ‘Beste acteur’. Nu hij al heel wat op de voorpagina’s heeft gestaan, mogen we de fans nu verrassen met een nieuwtje op relatievlak. Acteur Nicolas Cage loopt vanaf nu niet meer alleen over straat en zal versterkt worden door Riko Shibata.

Heeft Cage na vier huwelijken dan eindelijk zijn droomvrouw gevonden?

Hoewel de beste man een flink lijstje kan afvinken met carrière hoogtepunten is het in de liefde niet altijd soepeltjes gegaan. Na vier huwelijken met onder andere actrice Alice Kim, Patricia Arquette, zangeres Lisa Marie Presley en daar twee kinderen aan over te hebben gehouden, hoopt de acteur nu eindelijk zijn ware liefde te hebben gevonden bij Riko Shibata. De twee gaven elkaar na een relatie van een jaar, elkaar afgelopen week het jawoord in bruisende Las Vegas.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolas Cage (@nicolascagefans)

De acteur vroeg zijn 26 jarige Shibata al eerder ten huwelijk via FaceTim, omdat de twee vanwege het Corona virus niet bij elkaar konden zijn. Niet heel romantisch, maar je moet wat. Nu ze dol gelukkig met elkaar lijken te zijn, hopen wij dat dit huwelijk langer in stand zal blijven dan die van zijn vorige ex-vrouw Erika Koike, waarmee hij in 2019 met maar liefst vier dagen getrouwd te zijn van scheidde.

Lees ook over andere acteurs met een veel jongere vriendin.