Mannen met een veel jongere vriendin

Natuurlijk hoeft het niet te betekenen dat deze relaties geen succes vormen, maar opvallend is het zeker te noemen. We hebben vijf beroemde koppels voor je op een rij gezet waarbij de man een aanzienlijk jongere vriendin heeft.

 

1. Raymond van Barneveld en Julia Evans – 18 jaar verschil

Raymond van Barneveld gooit niet alleen pijltjes in de roos want met Julia Evans heeft hij ook een absolute hoofdprijs binnengesleept. De Engelse dame scheelt zo’n 18 jaar met Raymond en is inmiddels ook naar Nederland verhuisd om met hem samen te wonen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raymond van Barneveld (@raybar180)

2. DJ Tiësto en Annika Backes – 28 jaar verschil

DJ Tiësto ziet er nog vrij jong uit voor zijn leeftijd en heeft natuurlijk een heel speciaal leven achter de rug. Geen wonder dat de 28 jaar jongere Annika Backes voor de charmes van de DJ viel.

3. George Clooney en Amal Alamuddin – 17 jaar verschil

George Clooney heeft talloze jongere vriendinnen gehad, maar ditmaal lijkt hij toch echt definitief trouw gezworen te hebben aan Amal Alamuddin. De beroemde acteur die talloze blockbusters achter zijn naam heeft staan heeft met Amal zowel de beauty als de brains gevonden. De 17 jaar jongere vriendin is namelijk een mensenrechtenadvocate. Droomvrouw, toch?!

4. Matthew McConaughey en Camila Alves – 12 jaar verschil

Matthew McConaughey en Camila Alves schelen zo’n 12 jaar van elkaar. De acteur heeft dit model en ontwerper uit Brazilië aan de haak geslagen en is daar al jarenlang heel gelukkig mee.

5. Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley – 20 jaar verschil

En ook Jason Staham heeft het goed voor elkaar. De acteur heeft de beeldschone Rosie Huntington-Whiteley als zielsverwant gevonden. We kunnen niks anders zeggen dat we wel een beetje jaloers zijn op deze man. Niet alleen rockt hij een kaal hoofd als een echte baas en is ie mega gespierd, zijn partner is een absoute droomvrouw.