De vrouw van Matthew McConaughey

Matthew McConaughey is inmiddels 50 jaar oud. Hij heeft in veel topfilms gespeeld die wereldwijd geroemd worden. Voor zijn rol in Dallas Buyers Club won die zelfs een Oscar en een Golden Globe. Matthew hoort dus bij een select groepje topacteurs. Hij speelde onlangs nog, in het begin van de dit jaar uitgekomen film, The Gentlemen. Matthew McConaughey heeft al geruime tijd een relatie met de bloedmooie Camila Alves. En wij snappen wel waarom hij voor deze prachtige verschijning is gevallen.

View this post on Instagram

#TBT to my spread in @vanityfairitalia in 2014

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) on

Camila Alves is een knappe vrouw

Camila Alves is 38 jaar oud en een Braziliaans-Amerikaans model en ontwerpster. Tot haar 15e woonde ze in Brazilië, maar daarna verhuisde ze naar naar Los Angeles in Amerika. Ze verhuisde op haar 19e naar New York om haar droom succesvol na te jagen: ze wilde namelijk carrière maken als fashion model. Daarnaast zette ze voet aan de grond als ontwerpster. Later is ze ook verschenen in televisieprogramma’s en heeft ze haar eigen lifestyle website, Women of Today, opgericht.

Matthew McConaughey en Camila Alves hebben samen 3 kinderen

Camila ontmoette Matthew in 2006. In 2007 kregen ze een relatie. Op kerstdag in 2011 hebben ze zich verloofd. Ze trouwde op 9 juni 2012 in Austin, Texas. In juli 2008 verwelkomde het stel hun eerste zoontje. Nog geen twee jaar later werd hun dochter geboren. In 2012 werd hun derde kind en tweede zoontje geboren. Eerder liet Matthew McConaughey in een interview weten dat zijn huwelijk door zijn drukke leven hard werken is, maar dat het hem erg gelukkig maakt.

Matthew is niet alleen maar actief in de filmwereld

Acteren is niet de enige passie van de Amerikaanse topacteur. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn eigen bourbon gelanceerd. Als je het toch liever houdt bij films van Matthew McConaughey, zijn The Lincoln Lawyer en The Beach Bum échte aanraders. Hieronder hebben we nog een paar foto’s neergezet van de prachtige Camila Alves:

View this post on Instagram

#FBF to summer nights

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) on