The Gentlemen

Wij houden van films waarin een grote groep sterke acteurs een verhaal verteld waarin actie, komedie, intrige en plotwendingen elkaar afwisselen. In 2019 zagen we dit onder andere bij The Irishman en Knives Out. Gelukkig zit er voor 2020 ook genoeg aan te komen. Een voorbeeld hiervan is The Gentlemen. Afgaande op de cast en het plot kan dit zomaar eens het eerste grote succes van het nieuwe jaar gaan worden.

Waar The Gentlemen over gaat

In de film staat de Amerikaanse drugshandelaar Mickey Pearson centraal. Hij heeft jarenlang gewerkt aan het ophouden van een groot imperium in de handel van drugs in Londen. Na zijn carrière besluit Mickey echter om met pensioen te gaan. Het is een tijd om zijn zaken over te geven aan een opvolger. Al gauw komt dit nieuws vele geïnteresseerden ter ore. Wat volgt is een grote reeks acties om zijn macht, al dan niet met grof geweld, over te nemen.

The gentlemen

Sterke cast

Matthew McConaughey zal de rol van Mickey Pearson vertolken. Andere rollen zijn onder andere weggelegd voor Charlie Hunnam (die we kennen van Sons of Anarchy), Colin Farrell en Hugh Grant. Niet bepaald de minste namen dus, en zeker een cast die een goede regisseur verdient. Deze regisseur is Guy Ritchie: een expert op het gebied van actiefilms. Zo regisseerde hij eerder de Sherlock Holmes films, Snatch en Aladdin. 

Trailer en releasedatum

Voor The Gentlemen moeten we echt weer naar de oude en vertrouwde bioscoop. De film komt namelijk (voorlopig) nog niet op een streamingservice. Vanaf wanneer jij in je bioscoopstoel kan neerploffen? Nog een paar weken geduld: vanaf 24 januari is The Gentlemen uit. Check voor die tijd de trailer hieronder.