De 59-jarige George Clooney is al een geruime tijd actief in de filmwereld. Niet alleen was hij vaak regelmatig zelf te zien op het witte doek, ook doet hij veel achter de schermen. Zo hij ook nog eens regisseur, scenarioschrijver en producent.

Dat is absoluut niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft namelijk al meer dan dertig filmprijzen en nominaties op zijn naam staan. Waaronder een Oscar voor beste mannelijke bijrol. Natuurlijk valt bijna elke vrouw voor zo’n stijlvolle man, maar toch heeft George Clooney ervoor gekozen om niet steeds te wisselen maar te trouwen met de vrouw van zijn dromen: Amal Alamuddin.

De vrouw van George Clooney

De twee zijn al sinds 2014 getrouwd en dat gaat tot nu toe heel erg goed. Overigens is George niet de enige in het huwelijk die nu al flink wat bereikt heeft. Ook Amal heeft een behoorlijke carrière opgebouwd. Amal is een bekende juriste, activiste en auteur. En ze is ook nog eens extra goed voor deze wereld: ze is als juriste gespecialiseerd in internationaal recht en de mensenrechten.

Clooney heeft dus niet alleen een ontzettend knappe, maar ook ontzettend slimme vrouw aan de haak geslagen. Tja, dan is de vraag ‘what else’ eigenlijk niet eens van toepassing, want de twee lijken niet snel uit elkaar te gaan.

Amal Alamuddin Clooney

Officieel heet ze nu dus Amal Clooney, want ze heeft de achternaam van haar man genomen. Overigens is ze niet onbekend voor actieve Twitter- en Instagramgebruikers. Ze heeft zichzelf al vaak genoeg expressief uitgesproken over bepaalde zaken en heeft daardoor ook flink onder vuur gelegen, een vrouw met een mening dus. Maar ja, wat kunnen we anders van een juriste verwachten? Juist, hele mooie foto’s. Want je zou bijna vergeten hoe knap Amal eigenlijk is.

We hebben de mooiste foto’s van haar op een rijtje gezet, zodat je even goed kan genieten van haar uiterlijk: