Hoe zorgen vrouwen ervoor dat veel mannen voor hen vallen?

Ben jij geïnteresseerd in een dame maar heb je het gevoel dat zij niet echt de toenadering zoekt? Dan hoeft het zeker geen slecht teken te zijn, integendeel. Dit kan zelfs een stiekeme manier zijn van de ander om jou harder te laten werken. Lees de onderstaande punten goed door. Komen ze aardig overeen met jouw situatie? Dan kan het zomaar zijn dat die desbetreffende leuke dame wél interesse in je heeft.

 

1. Ze zet niet de eerste stap

De eerste stap zetten is een teken van interesse, maar vrouwen zetten deze stap niet als ze niet het idee hebben dat jij interesse hebt in hen. Ze zal vaak wachten totdat de man naar haar toekomt en dan kijkt ze wel of ze wil of niet, ingewikkeld hè?

Vrouw versiert me

Dit geldt ook voor als eerste naar je toekomen, als eerste een berichtje sturen op een dating app, elkaar volgen op social media of een DM versturen. Op alle vlakken zetten de vrouwen niet de eerste stap.

2. Ze laat jou leiden

Mannen willen graag moeite doen om iets voor zich te winnen, zo ook het hart van een vrouw. Vrouwen weten dat ook, dus ze zal jou laten leiden. Toch zal ze ook haar grenzen hebben, maar deze op een bepaalde manier aangeven. In plaats van dat ze “boos” wordt en zegt ‘jij hebt dit…” en “jij liet mij dit…”, zal ze eerder zeggen “ik voel..”, “zo voelde ik…” en “ik heb me zo gevoeld..”.

Het is een teken dat ze wel degelijk interesse in je heeft en niet wilt dat jij de interesse in haar zal verliezen.

3. Ze laat haar verleidelijke charmes zien

Een man houdt vooral heel erg van een dame die zelfvertrouwen uitstraalt, vrouwen zijn zich daar ook zeker wel bewust van. Ze zal daarom ook letten op haar houding. Op het moment dat ze voorbij loopt zal ze een rechte rug hebben, haar kin omhoog en héél veel charme itstralen.

Ze gaat letten op de manier waarom ze loopt, zit, hoe ze ruikt, hoe ze praat en hoe ze kust. Ze zal zich op alle manieren onbewust van haar allerbeste kant laten zien.

Mochten jullie eindelijk met elkaar praten, nadat jij natuurlijk de eerste stap hebt gezet, dan zul je ook aan kleine dingen merken dat ze op je zou kunnen vallen. Haar stem veranderd een beetje en ze gaat je op de kleine manieren aanraken.

4. Ze zal niet alleen met jou daten

Een vrouw houdt graag haar opties open, omdat ze op vele vlakken tevreden gesteld moet worden. Daarom zal ze veel mannen aantrekken, als zij dat nodig heeft. Dit blijft wel alleen zo in de fase van het daten. Ze zal ook alleen één man daten als je haar daar een reden voor geeft.

hoe versiert een vrouw een man

Eigenlijk gooit ze de bal bij jou. Doe moeite, laat haar blijken dat jij het ook echt wil. Daardoor geef je haar een reden om al haar andere opties te laten vallen en volledig voor haar te gaan.

5. Ze zal veel luisteren

Vrouwen kunnen heel veel praten, maar toch zal ze minder praten en heel veel luisteren als jij wil dat ze geïnteresseerd wordt in jou. Ze zal geen open boek zijn en zichzelf een tikkeltje mysterieus opstellen tegenover jou.

Op basis van wat jij geeft, zal zij dingen teruggeven aan je. Dus op het moment dat jij het verdient om iets te weten, zal zij iets delen. Als ze niks te zeggen heeft, dan zal ze ook stil zijn en jou de leegte laten opvullen.

Op het moment dat ze wel meer van je zou willen, dan zal ze glimlachen, oogcontact met je maken en misschien gebruik maken van een subtiele knipoog.

Nu weet je wat je moet doen en wat zij doet als ze wilt dat jij geïnteresseerd raakt in haar. Maar wat doe je aan om indruk te maken op haar? Hier zijn 5 mannelijke kledingstukken die vrouwen graag willen zien.