Een blunder in je biografie op je datingprofiel

Een vrouw heeft de aandacht van het internet getrokken met een opvallende fout in haar datingprofiel. Een hoop mensen hebben hierom gelachen, en we kunnen het ze niet kwalijk nemen. De vrouw probeerde zichzelf te presenteren als een loyale, eerlijke en liefdevolle dame,  op zoek naar iemand om mooie herinneringen mee te maken. Niets geks tot nu toe.

Maar toen ze beschreef wat ze graag deed aan het eind van een lange werkdag, maakte ze een kleine typfout die haar profiel onvergetelijk maakte. Ze wilde Engelse woord ‘shift’ schrijven, maar vergat per ongeluk de letter ‘f’. Haar profieltekst zou eigenlijk moeten zijn “I am a loyal, honest, loving person looking to find someone to make memories with and cuddle up with at the end of a long shift”, maar dat ging dus een beetje mis…

Veel reacties op de blunder

De typfout leverde haar onmiddellijk veel aandacht op, zowel goed als slecht. De reacties op X, voorheen Twitter, waren hilarisch. Een gebruiker grapte “Zolang ze haar handen wast”, terwijl een ander schreef “Ik denk dat de meeste koppels zulke relatiedoelen wel hebben.” Andere reacties waren onder andere: “Ik bewonder haar eerlijkheid“, en “Autocorrectie heeft zowel communicatie verpest als enorm verbeterd.

Het werd al snel duidelijk dat de vrouw niet de enige was die ooit een gênante fout had gemaakt in haar communicatie. Eén gebruiker deelde: “Ik heb ooit een vacature geplaatst voor een kok op een productielocatie. Ik wilde iemand met ervaring in een 24 uur shift, maar ik maakte dezelfde fout.

Hoewel de fout van deze vrouw haar waarschijnlijk wat schaamte heeft bezorgd, heeft ze ook voor heel wat gelach gezorgd. Het daten kan een serieuze zaak zijn, maar soms helpt een beetje humor om het ijs te breken.