Penis vergroten, de 4 manieren

Mocht je toch flink onder het gemiddelde vallen en wil je hier iets aan doen? Lees dan absoluut verder. Je penis vergroten kan op meerdere manieren. Door middel van een operatieve ingreep kun je hem laten verlengen, verdikken of je kunt een penisprothese laten implanteren.

Het verlengen van de penis

Met een cosmetische operatie is het mogelijk om de penis een paar centimeters langer te maken. In werkelijkheid is dat niet precies wat er gebeurt: een deel veel je penis zit namelijk in je buikholte. Bij een penisverlenging wordt dat deel van de penis ook naar buiten gebracht. De penis wordt zo in slappe toestand twee tot vijf centimeter langer. Ook in erectie heb je hier profijt van. Deze operatie wordt over het algemeen als succesvol beschouwd door de betere plastisch chirurgische instituten in Nederland.

kleine penis

Het verdikken van de penis

Voor een dikkere penis met een grotere omtrek wordt over het algemeen gebruik gemaakt van injecties met eigen lichaamsvet. Uit de billen en dijen wordt vet weggehaald, dat vervolgens in het geslachtsdeel wordt gespoten. Deze ingreep is niet permanent, omdat eigen lichaamsvet over een periode weer door je lichaam wordt opgenomen. Het is net als bij liposuctie erg moeilijk om hier een natuurlijk resultaat mee te behalen.

Het implanteren van een penisprothese

De penisprothese is bedoeld voor mannen die erectieproblemen hebben. De prothese is niet bedoeld voor penisverlenging of -verbreding. De erectie wordt zelf door de man aangestuurd en heeft geen bijwerkingen als het gaat om het klaarkomen of de zaadlozing. Na het plaatsen van het implantaat zijn er geen natuurlijke erecties meer mogelijk. Hier heb je middelen als Androskat of Viagra voor nodig.

Pillen en smeersels die penisverlenging beloven

Er zijn aardig wat smeersels en pillen op de markt die penisverlenging beloven. Over het algemeen gaat het hier om pillen die de bloedtoevoer naar de penis bevorderen. Net als bij een erectie wordt de penis hierdoor in niet harde staat meer gezwollen. Ook zal de zin om te vrijen vaak toenemen, omdat meer bloedtoevoer naar het geslachtsdeel de hersenen doet denken aan seksuele opwinding.