Veel mannen hebben last van erectieproblemen. Er is een verschil tussen de erectie stoppen of de erectie verbergen. Ze kunnen namelijk allebei goed van pas komen, vandaar dat wij een aantal tips hebben om snel te handelen.

De erectie verbergen

Er zijn een hele hoop trucjes om je erectie goed te verbergen. Vaak is het voor de hand liggend, maar je moet er wel echt even aan denken op het moment.

Neem een andere zittende positie aan

Ga niet naast iemand staan. Probeer in een zittende positie je benen te kruisen. Door de ophoping van je broek zal het levende wezen eronder een stuk minder opvallen!

Erectie verbergen MAN MAN

Doe de tuck

Deze tuck-methode is misschien wel een van de bekendste. Hier prop jij je vriend onder de riem. Mannen met een grote erectie: let er wel op dat je hem niet te ver boven je riem laat uitsteken. Met een dun of doorzichtig shirtje kan dit nogal opvallen en wij denken niet dat dit de bedoeling is.

Bedek je kruis met een voorwerp

Ga lekker aan tafel zitten waar jij je stoel goed kan aanschuiven. Zo kan jij je kleine vriend gemakkelijk verstoppen. Je kan ook even rustig gaan lezen met een boek of tijdschrift op je schoot.

ongewenste erectie verbergen MAN MAN

De erectie stoppen

Stop wat kouds bij je kruis

Koude voorwerpen zorgen ervoor de de bloedsomloop wat geremd wordt. Natuurlijk verwachten we niet dat je altijd met een zak ijsklontjes in je tas zal rondlopen. Mocht er een koud voorwerp in handbereik zijn, dan is dat zeker een aanrader.

Leid jezelf af 

Er zijn een aantal manieren om jezelf goed af te leiden waardoor je ervoor zorgt dat het daar beneden wat rustiger wordt. Denk aan iets belangrijks. Rekeningen die je moet betalen en bepaalde afspraken die je niet mag missen. Denk aan iets raars. Hoe vreemder, hoe beter – mits je geen rare fetisj hebt. Hierdoor dwaal je helemaal af en heb je geen tijd om aan je noodgeval te denken. Tot slot, denk aan iets grappigs. Lach het lekker weg en je probleem wordt vanzelf opgelost.

Erectie verbergen MAN MAN

Vermijd stimulatie 

Let er goed op dat jij je penis niet blijft stimuleren door druk of wrijvingen uit te oefenen. Raak hem vooral niet aan. Als je denkt dat je koude handen (zie stuk hierboven) helpen, dan zit je in dit geval mis. Je hand zal snel warmer worden en dit zal een negatief effect hebben op je erectie.

Masturberen 

Mocht er nou echt geen eind aan komen, dan is het wellicht verstandig om het heft in eigen handen te nemen. De ejaculatie zal zorgen dat de erectie tot een einde komt. Zorg er wel voor dat je echt een privé plek hebt waar je alleen bent en niet gestoord kan worden. Wellicht dat dit ervoor zorgt dat je volgende erectie even wordt uitgesteld.

Voor dat laatste valt wat te zeggen, vooral als jij al lekker thuis in je uppie zit. Bovendien is het ook nog eens goed voor je. Dit zijn de belangrijkste voordelen van masturberen.