Hoe geef je haar een sensuele massage?

Om je vrouw, vriendin of zelfs je fwb de zevende hemel in te masseren, heb je niet veel nodig. Met een paar soepele handen, tijd, motivatie en de juiste massageolie kom je al een heel eind. Uiteraard ben je er dan nog niet, je zult immers moeten weten welke technieken echt alle deuren wagenwijd open gaan zetten. Het goede nieuws is dat we je haarfijn gaan uitleggen hoe je haar in positieve zin helemaal gaat overdonderen met je onbekende talenten. Kortom, met onderstaande tips weet jij hoe je een sensuele massage kan geven.

1. Zorg voor de juiste stemming

Uiteraard kan je op elk moment van de dag zin krijgen om haar een massage te geven, maar het kan slim zijn om het juiste moment uit te kiezen. Met andere woorden, voordat je jouw magische handen het werk laat doen, zorg je eerst voor de juiste stemming. Dat hoeft niet altijd de slaapkamer te zijn, maar het kan zeker helpen. Begin met het kiezen van een lekkere lichaamsolie, het dimmen van de lichten en het aansteken van een paar geurkaarsen. Maak een Spotify-playlist aan met haar favoriete romantische liedjes en versier het bed met bloemblaadjes. Of nog beter, er bestaat al een kant-en-klare playlist voor in de slaapkamer. In combinatie met een goede rode wijn zijn zo goed als alle ingrediënten voor een meer dan indrukwekkend moment aanwezig.

sensuele massage

2. Jouw presentatie

Natuurlijk is niet alleen de sfeer van belang, je zal ook aandacht moeten geven aan je eigen presentatie. Verontschuldig jezelf in ieder geval door eerst een douche of bad te nemen, draag iets wat je anders niet zo snel zo dragen en trek je badjas aan. In combinatie met een verleidelijke aftershave of ander geurtje is de kans groot dat je haar mooi kunt verrassen.

3. Kleed haar langzaam uit tijdens de sensuele massage

Is ze in de juiste stemming en heb jij er alles aan gedaan om er zo verleidelijk mogelijk uit te zien, dan is het tijd voor de volgende stap. Het geven van een massage gaat nu eenmaal veel makkelijker als je geen kleren aan hebt, dus wordt het tijd om haar te ontdoen van alle overtollige kledingstukken. Kortom, de spanning stijgt en natuurlijk sta je niet toe dat ze zichzelf uitkleedt, dit doe jij natuurlijk. Het is allemaal onderdeel van het hele spel, gebruik dus je fantasie. Goede tip: zorg voor warme handen, dat voorkomt een hoop drama.

4. De basistechnieken

Dan komt het moment waar je naar toe hebt gewerkt: de massage. Mocht je nog nooit eerder iemand hebben gemasseerd, dan kan het wat onwennig aanvoelen, maar dankzij het internet ben je binnen vijf minuten een volleerde expert. In feite is de Shiatsu-techniek al een prima startpunt om haar kennis te laten maken met je verborgen talenten. In feite is het niet meer dan druk uit oefenen op het lichaam met je duim en cirkelvormige beweging maken. Het is een prima manier om het hele lichaam te masseren en werkt superontspannend. Vergeet verder niet om je eerste massagesessie af te sluiten met een goede voetmassage. Je partner zal je dankbaar zijn.

sensuele massage

5. De belangrijke gebieden

Zorg naast het concentreren op de belangrijkste gebieden zoals de buik, armen en rug, ook voor de nodige aandacht op andere plekken tijdens een sensuele massage. Plekken zoals de oren en de armen worden vaak overgeslagen en ook al zijn dat niet direct erogene zones van een vrouw, het wordt zeker gewaardeerd. Knijp bijvoorbeeld zachtjes in de oorlellen met duim en wijsvinger en volg de binnenkant van het oor. Ga verder naar de andere gebieden, waaronder de achterkant van de knieën, de voetzolen, de onderrug, de nek, enzovoort. Hoe meer lichaamsdelen je aanraakt, des te intenser de ervaring voor je partner.

6. Maak het ook écht een sensuele massage

Breng je creatieve kant naar voren en zoek naar manieren om de massage zo sensueel mogelijk te maken. Je hoeft niet overal je handen te gebruiken om haar te masseren (je hebt immers ook een tong). Andere opties zijn bijvoorbeeld je partner blinddoeken (of nog spannender haar handboeien omdoen), lieve woordjes fluisteren en kleine kusjes geven tijdens het masseren. Zorg er wel voor dat het spontaan overkomt, zodat ze niet denkt dat je een of andere handleiding hebt opgezocht. Gebruik gewoon je fantasie en laat vooral je leiden door je intuïtie. Wat goed aanvoelt, is meestal ook goed.

7. Bouw de spanning langzaam op

Hoewel we natuurlijk weten dat je het liefste na vijf minuten al graag wat meer actie in bed wil zien, is dat nu juist niet de bedoeling. Een goede sensuele massage is juist bedoeld om haar wild te maken van verlangen. Direct op je doel af gaan omdat vindt dat al dat gefrunnik wel lang genoeg heeft geduurd, zorgt er in ieder geval niet voor dat je de beloning direct in ontvangst kan nemen. Kortom, zet even je eigen behoeftes opzij en kijk hoe ze reageert op jouw massagetechnieken. Wil je toch liever direct na de sensuele massage wat meer ervaren, sluit dan de benadeling af door haar op haar buik je laten liggen. Werk van boven naar beneden zodat je snel bij haar bilpartij aan bent gekomen. De rest is helemaal aan jou.

Wil je meer uitpakken? Lees dan hoe je een tantra massage moet geven.