Muziek tijdens seks: de populairste songs

Een seksuele gezondheid organisatie genaamd Kegel8 heeft onderzoek gedaan naar de populairste nummer waarop mensen intiem worden en de resultaten in een afspeellijst gezet. Die lijst heeft de toepasselijke naam: The Ultimate Foreplaylist.

Trey Songz – Neighbors Know My Name
De allerbekendste is het nummer van Trey Songz, die aan de albumcover te zien niet bang is om zich bloot te geven. De naam van dit nummer valt ook meteen met de deur in huis, jouw buren weten precies wat jij deze avond aan het doen bent.

Trey Songz – Slow Motion
Daar is hij weer, met zijn zwoele stem en sensuele deuntjes weet Trey Songz precies de ingrediënten te vinden voor een sexy nummer. Hij bezet de top twee en met goede reden: hij dirigeert hier precies het tempo en daar kan jíj de vruchten van plukken.

Jeremih ft. Lil Wayne – All The Time

Een nummer dat altijd kan, want het geeft meteen aan dat je niks liever doet dan intiem zijn met je partner. Als je slim bent, geef je dus door middel van dit nummer aan dat dit vaker mag gebeuren. Als dat niet werkt, ligt het misschien niet aan het nummer…

The Weeknd – Earned It (Fifty Shades of Grey)
De film waar dit nummer vandaan komt is natuurlijk al reden genoeg om deze aan te zetten. Fifty Shades of Grey is een bekende film onder veel vrouwen, dus dit is perfect als achtergrondmuziek terwijl jullie bezig zijn.

The Weeknd – Often
Om maar gelijk aan te tonen dat je een ervaren bedpartner bent, dit sexy nummer zet meteen de toon. Iets meer tempo dan andere nummers op deze lijst, maar ook wat directer. The Weeknd bindt er geen doekjes om met zijn teksten en jij ook niet als je deze op zet.

Bryson Tiller – Don’t
Ook een nummer dat vooral gaat over het ritme en het stemgeluid van Bryson Tiller, de passie in zijn woorden is duidelijk hoorbaar en hij praat ook over het versieren van vrouwen. De zware stem op het einde is de kers op de taart, want wie houdt nou niet van zo’n geluid?

Ginuwine – Pony
Een bekend nummer, die een beetje dubbelzinnig kan zijn. Een old school beat, met een stem die eigenlijk alleen over standjes zingt. Slim verstopt onder het mom ‘paardrijden’, maar daar trapt niemand in.

Jeremih – Birthday Sex
Ondanks de naam van het nummer, werkt deze ook als er niemand jarig is. Met de expliciete tekst en catchy refrein, vult dit de kamer terwijl jullie bezig zijn. Jeremih is, naast veel andere artiesten in deze lijst, gevoelig aan het zingen en de melodie is bijna hypnotiserend.

The Weeknd – Wicked Games
Je mag hem wel de koning van deze lijst, The Weeknd heeft nóg een populair én sexy nummer. Er is iets met zijn stem wat alles gewoon sexy laat klinken. Met vriendinnen als Selena Gomez en Bella Hadid, kun je wel begrijpen waarom zij vielen op deze artiest.

Bryson Tiller – Exchange
De liefde bedrijven moet een eerlijke ruil zijn: jij geeft jezelf bloot, je partner geeft zichzelf bloot. Dat vindt Bryson Tiller ook, die net als veel andere artiesten meerdere plekken in de top tien bezit. Het blijkt dat als je eenmaal een sexy nummer hebt gemaakt, dan andere nummers automatisch meegaan in dat straatje.