Wij selecteerden onze favoriete mannen parfums van 2019. Als jij indruk wilt maken, met name op de vrouwen, dan is dit al helemaal een prima keuze. Er zijn genoeg locaties waar je deze luchtjes kan halen. De Snuifduif mag worden gezien als de tofste parfumerie in Amsterdam. Dat is in ieder geval al één plek waar je terecht kan voor een onuitwisbaar geurtje. Je wilt een mannen parfum waarmee je onderscheidt van de menigte, toch?

mannen parfum lente 2019

Mannen parfum van 2019

Bekijk hier onze selectie waarmee jij fris en fruitig door deze dagen stapt. Geen ‘standaard’ geuren die door talloze mannen gedragen worden, maar een selectie geuren die in onze ogen speciaal zijn.

Versace Eros Flame:

De Versace Eros Flame is een parfum voor een sterke man, die gepassioneerd en volledig in controle over zichzelf is. Het is een frisse geur door een combinatie van geurige muntblaadjes, prikkelende citroenschil en frisse groene appel. Vergeleken met het exclusieve kledingmerk heeft deze mannen parfum een goed betaalbare prijs.

 

Hugo Boss Bottled Infinite:

Een hedendaagse variant van de klassieke Hugo Boss Bottled. De Hugo Boss Bottled Infinite is de eerste parfum die gebruik maakt van ‘diamanttechnologie’, die de hart- en topnoten langer vasthoudt op de huid waardoor de geur gehandhaafd wordt. Deze geur opent met een verfrissende, stralende noot van mandarijn en appel, gekruid met een hint van kaneel en salie. Warme, armatische noten van patchoeli, rozemarijn en lavendel komen vervolgens samen.

 

Montblanc Explorer:

Een echte mannengeur. Een ontdekkingsreiziger kent geen grenzen tijdens avonturen, net zoals de Montblanc Explorer. Met deze parfum bij jij de man van de uitdaging. Deze parfum ruikt niet alleen goed maar, de met leer beklede flesjes, zien er ook nog eens goed uit. De houtige geur is kenmerkend voor het duurzame inkoopprogramma en het produceren van de parfum.

 

Zadig & Voltaire:

This is Him! De nieuwe mannen parfum van Zadig & Voltaire. Deze parfum is perfect voor de rock-n-roll  man met een gevoel voor stijl. De geur van en frisse grapefruit en de kracht van vanille en wierook maken het helemaal af.

 

Jean-Paul Gaultier:

Hoewel deze wel door de massa gedragen wordt, vinden we het de moeite waard om hem mee te nemen. Misschien is dit wel een van de meest klassieke geuren. Niet alleen de geur maar met name ook het parfum-flesje is erg herkenbaar. Het mannelijke lichaam van dit merk staat symbool voor de marinier. De kracht van de frisheid van lavendel komt overeen met een vanille geur om het nog sexyer te maken.

 

Prada L’Homme:

Ook de Prada parfum is afkomstig van een heel bekend kledingmerk. Je hebt hier de ‘Eau de Toilette’ en de ‘ Eau de Parfum’ versie van. Met geuren voor zowel man als vrouw richt Prada zich vooral op de mannelijke identiteit door de intense noten van amber. Een bijzondere geur die iedere vrouw in de verre verte al zal bereiken.

 

Coach For Men:

Begonnen in New York als een van de grootste lederwaren. Toch besloot de directeur van Coach om te beginnen aan de mannenparfum. Het eerste Coach mannenparfum, met Amerikaanse acteur James Franco in de hoofdrol, is voor de moderne, spontane, authentieke, individuele man met een urban lifestyle en vrije geest.

 

Wil je nou het liefst wat variëren met je luchtjes? Zo kies je de parfum voor iedere gelegenheid.