De heren zonnebrillen trends van 2021

Kiezen van een geschrikte zonnebril kan best lastig zijn. Hoe je rekening moet houden met de materialen en de trend, is het ook belangrijk goed te weten welk zonnebrillen model er goed aansluit bij jouw gezichtsvorm. Heb jij geen zin alle webshops op het internet af te zoeken, met als resultaat een lege winkelwagen? Wij besparen je een hoop verspeelde uren en geven je het beste advies wat betreft het vinden van de perfecte zonnebril. Dit zijn de 5 heren zonnebrillen trends van 2021.

1. De zonnebril met spiegelglazen

De zonnebril met spiegelglazen, behoort absoluut tot de heren zonnebrillen trends van 2021. De lens met spiegelcoating werkt als een eenrichtingsspiegel, waardoor jij wel naar buiten kan kijken, maar de mensen niet jouw ogen kunnen zien. Naast de stoere en stijlvolle look, ben je verzekerd het strand te trotseren met dit model. Ook de zonnebril met spiegelglazen heb je in veel verschillende stijlen, kleuren en maten. Surf wat over het internet en bezoek jouw favoriete webshop, om jouw perfecte zonnebril te scoren voor dit voorjaar.

4. De zonnebril met spiegelglazen De zonnebril met spiegelazen, behoort absoluut tot de heren zonnebrillen trends van 2021. De lens met spiegelcoating werkt als een eenrichtingsspiegel, waardoor jij wel naar buiten kan kijken, maar de mensen niet jouw ogen kunnen zien. Naast de stoere en stijlvolle look, ben je verzekerd het strand te trotseren met dit model. Ook de zonnebril met spiegelglazen heb je in veel verschillende stijlen, kleuren en maten. Surf wat over het internet en bezoek jouw favoriete webshop, om jouw perfecte zonnebril te scoren voor dit voorjaar.
Afbeelding van Instagram Erik.Forsgren

2. Rechthoekige glazen

De rechthoekige glazen bril behoort zonder twijfel, tot het lijstje van de zonnebrillen trends van 2021. Door het ruime aanbod, kun je de bril volledig naar eigen smaak uitkiezen. Belangrijk is wel na te gaan wat voor vorm gezicht jij hebt. Het model van de bril wordt aangeraden bij mensen met een rond of ovaal gezicht. Vind jij het lastig in te schatten welke bril mooi bij jouw gezichtsvorm aansluit? Dan kun je altijd op advies vragen bij een opticien of winkel waar ze zonnebrillen verkopen.

zonnebril met rechthoekige glazen

Zonnebril

zwart €100 Shop nu

3. De retro / vintage zonnebril

De rond en kleurige zonnebril is de trend van dit seizoen en tovert de stijlvolle hippie look weer helemaal uit de oude doos. Hij wordt voornamelijk gelinkt aan het festivalseizoen, maar is ook prima te dragen door de weeks. Met zijn ronde en gekleurde glazen, is de bril perfect voor de lente en de zomer en zal het de eyecatcher, van het jaar worden. Hoe je de zonnebril met grote glazen kunt aanschaffen, zou je ook kunnen gaan voor de wat kleine glazen.

retro zonnebril

Zonnebril

oranje €100 Shop nu
De 5 heren zonnebrillen trends van 2021
Afbeelding van Instagram Erik.Forsgren

4. De klassieke pilotenbril

Dit model lijkt zichzelf al jaren te nestelen in de nieuwe zomer- en lentetrends. Hoe de pilotenbril, jaren geleden voornamelijk gedragen werd door een bepaald soort man, mag nu iedereen hem rocken op straat. De jaren 80 bril kreeg zijn troon in beroemde films, gedragen door Hollywood acteurs als Tom Cruise en is een absolute eyecatcher.

5. De luxe designer zonnebril

Weet jij van jezelf dat je zuinig omgaat met jouw zonnebrillen en er niet zo snel op zal gaan zitten? Kortom: ben jij bereid meer voor de kwaliteit en het merk te betalen? Dan ligt de luxe designer bril helemaal in jouw straatje. De zonnebril heeft een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Hoewel de prijsklassen afhangt van het merk, weet jij in ieder geval zeker dat je de aandacht gaat trekken en gestyled het warme lente weer in zal gaan.

De 5 heren zonnebrillen trends van 2021
Afbeelding van Instagram Erik.Forsgren

Komt onhandig voor in jouw woordenboek en ga jij keer op keer weer op jouw zonnebril zitten? Lees dan ook over stijlvolle zonnebrillen met een lager prijskaartje, zodat jij de warme dagen er toch trendy bij loopt.