10 stijlvolle zonnebrillen onder de €150,-

Het weer van de afgelopen tijd bewijst ons waar we al lang naar uitkeken: het lekkere weer komt eraan. Nu de zon zich weer laat zien, betekent het dat we ook vaker weer een zonnebril op zetten. Voorlopig voornamelijk in de auto op het balkon of in de tuin. Hopelijk kunnen we snel ook weer met onze zonnebrillen het strand op of aanschuiven aan het terras. Nu is een goede tijd om ons te verdiepen in de verschillende soorten zonnebrillen die er zijn. Zonnebrillen komen immers in verschillende modellen en groottes. Wij selecteerden 10 zonnebrillen onder de €150,- voor jou.

zonnebrillen
Foto via: Instagram @erik-forsgren

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe zonnebril?

De meeste zonnebrillen kunnen we met alles combineren. Het zijn de accessoires die een look compleet afmaken en een verzorgde uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan een Aviator of een Wayfarer-model. Dit betekent niet dat je nergens op hoeft te letten wanneer jij een nieuw model aanschaft. Het is bijvoorbeeld van groot belang dat je een exemplaar dat bij jouw gezichtsvorm past uitkiest. Check bovendien de meest gemaakte fouten als het aankomt op een zonnebril kopen. Je wil niet voor schut lopen tijdens de warme lentedagen.

Investeren in goede zonnebrillen

Zonnebrillen hoeven niet duur te zijn. Je kan er wel van uitgaan dat een model dat een paar euro kost eerder kapot gaat dan één waarin je flink investeert. Ze behoren niet voor niets tot de 25 items die het investeren zeker waard zijn. Wij selecteerden een aantal goede modellen voor een mooie prijs. Zeker wanneer jij verschillende modellen wil kopen, is dit een lijst die je niet mag missen. Door de prijzen kun jij gemakkelijk een model uitkiezen voor een nette gelegenheid, één sportieve en één alledaags model. Laat dat lekkere weer maar komen. Wij zijn met deze exemplaren helemaal klaar voor de zon.